Rotting Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Трябват ми някакви колонки, за временно ползване, колкото да си пусна звука на компютъра, че си правим ремонт и усилвателя и колоните ми е абсурд да ги навържа. Нещо от сорта на малки, активни, с или без сабууфер , към 5 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Трябват ми някакви колонки, за временно ползване, колкото да си пусна звука на компютъра, че си правим ремонт и усилвателя и колоните ми е абсурд да ги навържа. Нещо от сорта на малки, активни, с или без сабууфер , към 5 лева .... имам тук едни typhoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Неупотребяжани филипс 2 колонки по 5 вата. В магазина са 22лв. аз мога да ти ги дам за 15лв. с гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 виж тия колонки ленко, доста мощни са, мисля, че са 2*30 вата, дясната има малък проблем с потициметъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.