Clark Kent Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Продавам си 256 ММС че ще си зимам по-голяма Цена - 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Посмали Манго - Нова 512 ММС+ е по евтина отколкото ти искаш за употребявана 256 мб. Справка: www.sms.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Продавам си 256 ММС че ще си зимам по-голяма Цена - 30лв давам 20 кинта, ако става за 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Kent Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Посмали Манго -Нова 512 ММС+ е по евтина отколкото ти искаш за употребявана 256 мб. Справка: www.sms.bg Първо на първо изобщо не ме интересува къде колко струва отиди на руския пазар там пак за 5 лв ще ти я дадат ако искаш, кво ще ми сравняваш цени от някав магазин и май разлика между марки не правиш ти а викаш всички са еднакви , аз цена съм дал като не ти харесва съжалявам намери си друго място където да спамиш, и Манго ще викаш на баща ти не на мен отворен. НОВА ЦЕНА 20 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 То не виждам да си написал каква е марката, ама като гледам как бързо смъкна цената с 50%, явно не е за хвалене ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 ako i nqma nishto i moje da q testvam pone 1 den zapazi mi q shte q vzema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.