Jump to content
BulForum.com

ПРОДАВАМ

Recommended Posts

бартери ме интересуват само за 256 DDR400 с някакво доплащане от ваша страна или 512 DDR400 с някой лев доплащане от моя :) . ако не се навие никои да купи цялото PC тогава може да го продам на части, за сега ще почакам още оферти. пак казвам цената не е твърда :)

50 лв ПЦто + захранването крайна оферта!

даи цени по отделно на компонентите да видим как ги събираш тия 50лв :bgrin:

даи Жени по отделно на компонентите да видим как ги събираш тия 50лв :bgrin:

интересува те само дъното нали? аз не продавам отделно компонентите така, че не ме занимавай

интересува те само дъното нали? аз не продавам отделно компонентите така, че не ме занимавай
на тази цена не можеш да продадеш тези компоненти ;)

Успех с продажбата.

Не, бе, бях на работа. Сигурно ще го взема, само утре изкам да видя още една оферта, ти много ли бързаш? Щот аз кинтите чак другата седмица ще ги имам?

Не, бе, бях на работа. Сигурно ще го взема, само утре изкам да видя още една оферта, ти много ли бързаш? Щот аз кинтите чак другата седмица ще ги имам?

е ми ако кажеш, че ще го взимаш със сигурност тогава ще ти го запазя, но трябва да ми кажеш, защото още 2ма човека проявиха сериозен интерес.

pi6i ako si navit da ti dam ram-a i edno CD puk i moje nqkoi lev!!!!

Ako iska6 pi6i :punk

човек RAM DDR400 ми трябва а си имам DVD RW не ме устройва този бартер пък и предпочитам пари да взема за тва ПЦ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...