Shadow^Dancer Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Та ... така. Трябва ми някакъв радио-касетофон от старите. Не искам нито да има CD нито MP3, нищо. Само радио и касети, като условието е радиото да работи добре. За касетите не е задължително. Интересувам се от нещо що-годе марково. Sharp, Hitachi, Sanyo, Universum или пък от ония руските кютуци (как им беше името, забравих), като условието за последните е да са съобразени с нашия стандарт на радиостанциите (т.е. да им стига скалата за да хващат ритмо ) Предимство е размера. Колкото е по-голямо толкова по-добре Ако някой има такава антика която не използва ще се споразумеем за цена и ще го отърва от нея и тя (антиката) ще получи нов живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Имам един стар, не много голям, но за сметка на това тежък радиокасетофон SANYO. На радио бачка супер, даже има допълнителен вход за антена. На касета обаче работи когато му е кеф. Предложи цена. Оппа, сори сега видях, че искаш да хваща Ритмо... Моя няма да ти свърши работа - скалата му е до 105 някъде, и със сигурност не стига до ритмо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 еии да бе Sanyo ... как можах да ги забравя. Едитвам си първия пост и добавям и тази марка към желаните. Ranko, дай ми точния модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 За това става въпрос: SANYO M4500KE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Аз имам нещо подобно на саниото, ама хитачи. На касетките има 1 боряч който превърта през песен, като има индикация да превърташ през 8 песни. Има изходи за външни колони. Има и вход за микрофон отпред с потенциометър за регулиране (може да се ползва за караоке) Естественно има и радио и което е яко има 2 антени като на телевизор Тежи поне 10 кила Има и лайн ин (можеш през 5ца да пуснеш ЦД плеър или мп3 плеър) Проблема е, че е в София при 1 приятел. Ако намеря транспорт ще ти кажа Кажи ми дали те интересува също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Nikifena интересува ме точния модел и цената която му търсиш. За транспорта ще се разберем някак, не е фатално. Ranko предложи и ти цена за твоето. Все пак е важно в какво състояние е. Ориентировъчно нещо. Ако има добри оферти може да взема и два хайде, вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Ще ти кажа модела след няколко дена. Ами примерно 40 лева. Устройва ли те. Касетофона наистина е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 25 лв. като се има предвид, че върха на антената е счупен (но си бачка супер) и както казах по-горе касетата работи когато и е кеф (вероятно се налага смяна на ремък) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.