Jump to content
BulForum.com

Купувам стар радио-касетофон

Recommended Posts

Та ... така. Трябва ми някакъв радио-касетофон от старите. Не искам нито да има CD нито MP3, нищо. Само радио и касети, като условието е радиото да работи добре. За касетите не е задължително. Интересувам се от нещо що-годе марково. Sharp, Hitachi, Sanyo, Universum или пък от ония руските кютуци (как им беше името, забравих), като условието за последните е да са съобразени с нашия стандарт на радиостанциите (т.е. да им стига скалата за да хващат ритмо :D :lol: )

Предимство е размера. Колкото е по-голямо толкова по-добре :) Ако някой има такава антика която не използва ще се споразумеем за цена и ще го отърва от нея и тя (антиката) ще получи нов живот ;)

Имам един стар, не много голям, но за сметка на това тежък :D радиокасетофон SANYO. На радио бачка супер, даже има допълнителен вход за антена. На касета обаче работи когато му е кеф. Предложи цена.

Оппа, сори сега видях, че искаш да хваща Ритмо... Моя няма да ти свърши работа - скалата му е до 105 някъде, и със сигурност не стига до ритмо. :(

Аз имам нещо подобно на саниото, ама хитачи. На касетките има 1 боряч който превърта през песен, като има индикация да превърташ през 8 песни. Има изходи за външни колони. Има и вход за микрофон отпред с потенциометър за регулиране (може да се ползва за караоке) Естественно има и радио и което е яко има 2 антени като на телевизор :)

Тежи поне 10 кила :))

Има и лайн ин (можеш през 5ца да пуснеш ЦД плеър или мп3 плеър)

Проблема е, че е в София при 1 приятел. Ако намеря транспорт ще ти кажа

Кажи ми дали те интересува също

Nikifena интересува ме точния модел и цената която му търсиш. За транспорта ще се разберем някак, не е фатално.

Ranko предложи и ти цена за твоето. Все пак е важно в какво състояние е. Ориентировъчно нещо. Ако има добри оферти може да взема и два :D хайде, вие сте

Ще ти кажа модела след няколко дена.

Ами примерно 40 лева. Устройва ли те.

Касетофона наистина е добър. :)

25 лв. като се има предвид, че върха на антената е счупен (но си бачка супер) и както казах по-горе касетата работи когато и е кеф (вероятно се налага смяна на ремък) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...