Doss Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Трябва ми балатум.....нямам никакви претенции дали ще е на парчета,, ленти, кръгчета и т.н. Може нов, може 2 употреба, може 3-та употреба, може и 15 качество да е не ме интересува..... само да колкото се може по евтин.....едто се вика "без пари" ако някой е правил ремонт и го е махал старият но не его е хвърли да свирка..... трябва ми до няколко дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 В панаира разпродаваха на смешни цени остатаци от излойенията или от ремонти и Т/НТ иди да провериш. Трябва да идеш на онзи вход от страни дето е до пожарната питаи на входа те щете насочат помня че се намираше от хода на ляво едно голямо хале ма наи добре питаи има6е много мокети балатуми . Надявам се да съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted April 26, 2006 Author Share Posted April 26, 2006 Ще проверя Благодаря много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Отидох там кадето ми каза jeimison има всичко мокети, тапети, паркети, но балатум НЕ.... Така че продължавам да търся.....трябва м иднес или утре най късно в понеделник Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Сега проверих имам чисто нов - не ползуван стои завит на руло и в найлон- на етикета обаче пише "Линолеум" което мисля че значи че е по дебел от балатума (има отзад дебела мъхеста материя) Според етикета: Ширина - 1.5м Дължина - 15м Ако те интересува пиши и мога да ти дам координати да го видиш, а за цената в момента си нямам идея как вървят балатумите, но ако ти хареса мисля че ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Ще го взема дал съм ти кординати на личен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.