inherit.hit.bg Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Продавам 2 лазерни принтера за части, по принцип сигурно могат да се подкарат, но тъй като в последните няколко месеца не намерих време да се занимавам с тях, реших да разчистя малко място... Единият е Canon L10067E, другият е DataGeneral, и двата са напълно аналогични на Hewlett Packard III, със напълно съвместими и взаимозаменяеми части. Последно си спомням че като ги пусках, изписваха "Service 05". На единия е сменен силиконовия нож на барабана с чисто нов. Единият е напълно окомплектован, другият няма само касета. Имат си хубави захранващи блокове и прочие. Цена 15 лв за двата. Продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 inherit.hit.bg said: Продавам 2 лазерни принтера за части, по принцип сигурно могат да се подкарат, но тъй като в последните няколко месеца не намерих време да се занимавам с тях, реших да разчистя малко място... Единият е Canon L10067E, другият е DataGeneral, и двата са напълно аналогични на Hewlett Packard III, със напълно съвместими и взаимозаменяеми части. Последно си спомням че като ги пусках, изписваха "Service 05". На единия е сменен силиконовия нож на барабана с чисто нов. Единият е напълно окомплектован, другият няма само касета. Имат си хубави захранващи блокове и прочие. Цена 15 лв за двата. Ще мина по някое време да ги взема и двата, щом стават за части Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 17, 2006 Author Share Posted May 17, 2006 Нова цена 13 лв!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Нова и последна цена 8 лв, просто ми е жал да ги хвърлям, все на някой ще му свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 inherit.hit.bg said: Нова и последна цена 8 лв, просто ми е жал да ги хвърлям, все на някой ще му свършат работа. Ще мина утре да взема единия или 2-та.......ще видя на място П.П. Ма****а му забиха ме командировка ама не се отказвам.Ако трябва ще ти го платя а друг път ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.