nonsan Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Процесора е следният: Athlon XP-M 2400+,Barton mobile,512L2 Cache,1.45V default U (отключен множител) Степинг: AXMH 2400 FQQ4C PQXFA 0333 MPMW Заменям го за по-слаб: ТBred,Sempron,Duron плюс Доплащане. Сглобявам Комп за една колежка и не вярвам да оцени достойнствата му,освен тишината Така,че няма смисъл да се набутва излишно! Моля предложения от Ваша страна да бъдат свързани с конкретна оферта(доплащане)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Hem mobilen...hem otkluchen....da ne poviarva napravo chovek! Do kolko stiga tva procesorche....demek probvano li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Предлагам за замяна Athlon 1800+ Tbred , L2 256 Cache, никакви проблеми съм нямал с него.Работи си на 166*11,5=1909Mhz.Предложи колко да ти доплатя за твоя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Имам Duron Applebred 1,6Ghz.Никога не е бил клокван (все пак дъното ми е ЕЦС с виа чипсет . Кажи колко трябва да доплатя пък да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 По горе съм написал: Моля предложения от Ваша страна да бъдат свързани с конкретна оферта(доплащане)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Тъй като не съм в течение с цените на процесорите втора ръка , затова оставих ти да предложиш доплащането.Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 интересува ме колко се клоква процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Нямам възможност в момента за никакъв Клок. Съжалявам! Не мога да дам ИНФО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Нямам възможност в момента за никакъв Клок.Съжалявам! Не мога да дам ИНФО! Ami,ako ne se znae k'vi sa "dostoinstvata"...na tozi proc,kakto si kazal.....kak da ti napravim ofetrta za zamiana???Ima dosta kuci mobilki taka,che spored men tova si e dosta vajno da se znae.....t.e. kakva broika predlgash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Като не знаеш-не предлагаш.Не съм ти сложил нож на гушата.Всеки си прави сметката сам за себе си! Като не стане, проца си отива при жената и това е!Но да те успокоя-има вече над 10 оферти. Не се кахъри толкова Зор нямам, парите са си в него сметнати на себестойността му в Компа. А за достойнства Те ясно се виждат. -1,45V(за разлика от 2500+,на 1.65V) -отключен множител(отново разлика с 2500+ или друг обикновен Бартон) -шина 133(позволяваща да се качи и на такова дъно с което съм в момента).Или... Бартон--> на КТ266 Неща за които други се интересуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Като не знаеш-не предлагаш.Не съм ти сложил нож на гушата.Всеки си прави сметката сам за себе си!Като не стане, проца си отива при жената и това е!Но да те успокоя-има вече над 10 оферти. Не се кахъри толкова Зор нямам, парите са си в него сметнати на себестойността му в Компа. А за достойнства Те ясно се виждат. -1,45V(за разлика от 2500+,на 1.65V) -отключен множител(отново разлика с 2500+ или друг обикновен Бартон) -шина 133(позволяваща да се качи и на такова дъно с което съм в момента).Или... Бартон--> на КТ266 Неща за които други се интересуват Ami imenno zaradi tova ne predlagam.....poneje tova INFO me interesuva!I za kakvi kahuri mi govorish???Az sushto za nishto niamam zor.....a shto se otnasia za dostoinstva ima nekoi Duroni naprimer sushto s mnogo golemi "dostoinsta" taka da gi narechem,zatova nali se seshtash t'va e super otnositelno!Az pitam tova,koeto me interesuva ti ne mi davash INFO saotvetno az niamam interes bez da znam,kakva tochno stoka imash!!!(t.e. "dostoinstvata" deto me interesuvat men) P.S. Ako Adminite smetnat mnenieto mi za SPAM da slagat porednata doza WARN saotvetno BAN!!!....i da vmetnat v pravilata na razdela,che za iskane na INFO sushto se slagat WARN tochki,kakto napraviha za po gornite mi mnenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Отговорът на въпроса ти го дадох доста по нагоре в Темата. Или: Нямам възможност в момента за никакъв Клок.Съжалявам! Не мога да дам ИНФО! След като си видял това и не те интересува подминаваш Темата. Съжалявам,но другото вече е неоснователен коментар или СПАМ! А за това: Писането на коментари без интерес е абсолютно забранено и се наказва строго (warn + moderated). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Отговорът на въпроса ти го дадох доста по нагоре в Темата.Или: След като си видял това и не те интересува подминаваш Темата. Съжалявам,но другото вече е неоснователен коментар или СПАМ! А за това: Писането на коментари без интерес е абсолютно забранено и се наказва строго (warn + moderated). Koi komentar spored teb e bez interes ei t'va mi kaji???Ako niamah takuv nemashe da se zanimavam da si turkam kopchetata na klaviaturata.......kakto i da e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Не мога да разбера ти Български разбираш ли? Ясно и точно е отговорено на твоят въпрос и на Shadow^Dancer. Не знам как би трябвало да ти се обясни. Или се правиш на Интересен? Или събираш постове?.........не знам! Най вероятно поредният ПостоТрупец Писах по-горе.Като не те устройва подминаваш Темата. А като си толкова заинтересован има ЛС,ICQ,Skype,мобилен(в подписа ми).Както го направиха доста други хора. Да,ама НЕ..... Ти трябва да се изявиш! И поне пиши на кирилица,а не на някаква шльокавица,да се чуди човек как да ти разбира! Моля Модераторите за Затваряне на ТЕМА-та и адекватно отношение към Уважаемият ЮЗЕР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.