Robi Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Продавам следния монитор. Произведен март 99 година перфектен външен и функционален вид (за годините си).Фокус,геометрия,цветове.Цена 100 лева.Оглед и тест по-желание на клиента (източен 78) с негови програми, тулсове.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Продавам следния монитор.Произведен март 99 година перфектен външен и функционален вид (за годините си).Фокус,геометрия,цветове.Цена 100 лева.Оглед и тест по-желание на клиента (източен 78) с негови програми, тулсове.Поздрави. Интересува какъв е на цвят? Flat ли е или само тринитрон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 оффтопик: Малко да помогна на продавача Интересува какъв е на цвят?Flat ли е или само тринитрон? Монитора е вертикално плосък, не е флат. Но за сметка на това кинескопа му е перфектен. Единствения проблем може да се каже че му е ТХО-то, на доста от мониторите бързо се скапва. Аз съм с такъв монитор и съм доста доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Цвят бял,а I\0_Error е дал точно определение за кинескопа и едно от мен; част от цилиндър както се казва.И не бъркай Flat и тринитрон.Това са две коренно различни неща.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Цвят бял,а I\0_Error е дал точно определение за кинескопа и едно от мен; част от цилиндър както се казва.И не бъркай Flat и тринитрон.Това са две коренно различни неща.Поздрави. Господа, много добре знам какво е флат и какво тринитрон. По думите ти разбирам, че монитора е тринитрон но не е плосък. За да стане по-ясно защо не качиш снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 Тук,тук,тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Тук,тук,тук. Благодаря за инфото, но ми трябва flat монитор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 90 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Дай ми телефон за връзка.Монитора ми трябва максимум до утре след обед към 17 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 RaZoR беше изключително коректен.Монитора продаден.Админите могат да "бастисат" темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.