Jump to content
BulForum.com

Търг

Recommended Posts

Tърга започва от днес 13 април - до 18 април.

Posted Apr 18 2006, 01:36 jeimison

37лв.

кога преклучва търгът

Ти не си се сварзал с мен изобщо като гледам сам дал наи много

Което ще рече че си несериозен

Май нещо не ти хареса цената а? Казвай какво ще правиш. Ще го продаваш ли телефона или не? Най-високата оферта е на jeimison 37лв, след това е peja с 36 и след това съм аз със 35.

Ако се отказваш да го продаваш поне сложи един Close Topic, и да не си губим времето ;)

Офф, объркване стана голямо. Просто съм пропуснал последните предложения, мислех, че I\0_Error е предложил най-много, а той се отказа. Съжелявам за объркването. За да е коректно всичко, ще продължа търга до Събота 12 на обяд .. Ако никой не даде повече от последното предложение телефона отива при jeimison.

За да е коректно всичко, ще продължа търга до Събота 12 на обяд .. Ако никой не даде повече от последното предложение телефона отива при jeimison.

Ти вече си некоректен първо неси видял предложенията после продалжаваш тъкга това на кво прилича.

Точно затова го продължавам, за да може всичко да е точно, а не този след теб да ми казва, ама аз съм след него, той писа след срока .. Като гледам никой не се натиска да дава повече .. Ако останат така нещатата, ти взимаш телефона и всеки ще остане доволен ..

Точно затова го продължавам, за да може всичко да е точно, а не този след теб да ми казва, ама аз съм след него, той писа след срока .. Като гледам никой не се натиска да дава повече .. Ако останат така нещатата, ти взимаш телефона и всеки ще остане доволен ..

Аз се отказвам за мен този търг стана фарс след като един път го спечелих и неполучих покупката си

втори пат няма да опитвам .

Според мен Админиртраторите трябва да обърнат внимание на този некоректен продавач

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...