Jump to content
BulForum.com

бартер, компютър за лаптоп

Recommended Posts

Значи, имам следните чаркове:

Дънна платка: EPoX 8rda+PRO rev 1.4

Процесор: AMD Sempron 2400+, по default е на 10x166, в момента е на 10х220 на 1.9 Vcore

Процесор: AMD Athlon1700+ (ръчно отключен със сребърна паста, по принцип се клоква.. качван е до 2.4GHz, 240x10 на LanParty4 на въздушно охлаждане)

Охлаждане на процесора: Zalman CNPS7000-AlCu

Видео карта: ASUS ATi Radeon9550, с моднат биос на Radeon 9600 XT, GPU-то работи на 398MHz RAM-а е на 243MHz

Хард диск: Excelstore J680S 80GB SATA 8MB cache, без лоши сектори.. даже мисля че още е в гаранция към ERA Computers

RAM: 256MB A-data, държи 440MHz в момента на 2.5-3-3-11 timing-и

Монитор: Compaq V70

Кутия: server tower.. не мога да намеря модела в интернет-а, но е сървърска.. захранването е 400W реални, марката е ANS, модел: LC-B400ATX, комплект беше с кутията.. затова съм сигурен че са реални.

DVD-ROM NEC DV5800C

CDRW Teac W540E (не съм успял до ден днешен да го накарам да пише дискове.. предполагам че защото пробвам на Prico ;) )

CDRW NEC NR-9300A (работи си перфектно)

Webcam: Genius NB300

Значи.. тъй като ми се налага да се изнеса от вкъщи, и да живея на квартира.. компютъра ми става много голям,

и ми се налага да премина на нещо по-мобилно.. затова, предложението ми е - бартер за лаптоп

Тъй като едва-ли ще имам възможност за доплащане, моля, не ми давайте оферти с голямо доплащане.

Все пак съм студент.. на всичкото отгоре на квартира :(

Извинявам се предварително че не мога да кача снимки.. но просто нямам с какво.

Между другото, тъй като не съм на евроком, а явно от евроком са решили че форума не трябва да се отваря извън тяхната мрежа, най-добре ми пишете на емайл: [email protected], защото ако ми пишете във форума е възможно да се забавя ден-два докато си проверя личните.

-- ЦЕНИ

Дънна платка: EPoX 8RDA+PRO - 90лв

Монитор: 17" Compaq V70 - 65лв

Хард диск: Excelstor J680S 80GB SATA 8M cache - 65лв

AMD Athlon1700+ (11х133) - 80лв

AMD Sempron2400+ (10х166) - 90лв

Zalman CNPS7000-AlCu - 28лв (става само за сокетА, защото е резната планката)

A-DATA 256MB DDR400 - 30лв

ASUS Ati 9550 - 80лв

Server case - 65лв (забравих че вратичката е с една счупена панта, иначе нова кутията е над 90лв)

CDRW Teac W540E - 10лв (защото не съм убеден колко може да пише дискове, не съм записал нито един обикновен диск на това нещо, само презаписваеми дискове)

Webcam Genius NB300 - 20лв

син катод (кръгъл) - 12лв

трицветен неон (пръчка) - 5лв

флопи-дисково устройство 3,5" - 5лв

router Cnet (4 port-а вътрешни + 1 WAN) - 40лв

легенда: червен цвят - продадено, зелен цвят - запазено

Все още важи офертата.. даже добавям следните работи:

- син катод (кръгъл)

- трицветен неон (пръчка)

- hardware-ен router Cnet (router + switch в 1.. има функцията на 4 портов switch, и един порт има за WAN, т.е за интернет връзката)

- флопи-дисково устройство

Тъй като интереса относно бартер е феноменален.. може да предлагате цени на които евентуално бихте взели някой от компонентите.

Тъй като има наплив за ЕPoX-a, казвам още от сега че имам човек за 110лв, така че не ми давайте смешни оферти от рода на 40лв (вече и такива предложения имах)

Между другото, предложените компоненти вървят в още два форума (forums.techbg.com, forums.data.bg).

Снимки все още не съм сложил, тъй като нямам дигитален апарат наблизо.. тия дни един трябва да се появи към вкъщи, и ще нащракам снимчици..

Поради "големия" интерес към моята оферта за бартер, обявявам следните цени на компонентите:

EPoX 8rda+PRO - 110лв

Compaq V70 17" - 70лв

Excelstor J680S 80GB SATA 8M cache - 70лв

AMD Athlon1700+ (11х133) - 85лв

AMD Sempron2400+ (10х166) - 105лв

Zalman CNPS7000-AlCu - 30лв

A-DATA 256MB DDR400 - 35лв

ASUS Ati 9550 - 90лв

Server case - 65лв (забравих че вратичката е с една счупена панта, иначе нова кутията е над 90лв)

DVDROM NEC DV5800C - 20лв

CDRW Teac W540E - 10лв (защото не съм убеден колко може да пише дискове, не съм записал нито един обикновен диск на това нещо, само презаписваеми дискове)

CDRW NEC NR-9300A - 20лв

трицветен неон (пръчка) - 10лв

флопи-дисково устройство 3,5" - 7лв

рутера Cnet е във gerji да го тества.. т.е запазен е за момента на цена 40лв

DVDROM NEC DV5800C е продаден на потребител от друг форум.

Залман охлаждането е запазено на цена 30лв за потребител от друг форум.. който обаче е от София,

така че това запазване малко... е несигурно общо взето :bgrin:

всичко друго все още си търси собственик :)

Коментар на цените е възможен в прилични граници, все пак не съм Дядо Коледа ;)

Интересувам се от камерката, тази ли е (Според google е тази :) ) ?

И може да звуча глупаво, но може ли да ми обясниш за синия катод и трицветния неон какво представляват и може да си взема и едното от тях?

Интересувам се от Дъното и Харда.

След обед съм в Пловдив и ако искаш ми се обади да се чуем!Писах ти на ICQ,но те няма а други координати не намирам.

Лек ден.

Ами.. камерката е тази, да.

Относно катода и неона, естествено че може да вземеш само едното.. никой не те задължава да купуваш каквото и да било ;)

Неоните и катодите се слагат за разкрасяване на компютърната кутия, катода е с един такъв.. 'студен' цвят (син), а неона си е.. обикновенна пура неон, като е разделен на области с различни цветове.

В момента са запазени за stapos.. ако той се откаже, понеже каза "ако ми харесат", та.. ако не му харесат, ще си останат за продажба.

Малка промяна в цените съм сложил.. както и са продадени двата NEC-а..

Нови цени-и-и.. :D

Хард диск: Excelstor J680S 80GB SATA 8M cache - 65лв

Zalman CNPS7000-AlCu - 28лв (става само за сокетА, защото е резната планката)

A-DATA 256MB DDR400 - 30лв

ASUS Ati 9550 - 80лв

флопи-дисково устройство 3,5" - 5лв

router Cnet (4 port-а вътрешни + 1 WAN) - 40лв

Доста време не съм влизал във форума.. ето последните новинки:

Webcamera-та е продадена на потребител от форума на дата.бг, както и нови ценички.. да се надяваме сега да има интерес.

Имам и едно лично обръщение към __smirnoff__, както и към всеки който реши да ми пише..

Пишете ми на емайл-а, и след това си ПРОВЕРЯВАЙТЕ ВАШИЯ !

Предпочитам да се свързвате с мен по icq.. номера го има в профила ми, там ми има и емайл-а..

Така.. сега да си говорим за пари :D

Хард диск: Excelstor J680S 80GB SATA 8M cache - 60лв

Zalman CNPS7000-AlCu - 25лв (става само за сокетА, защото е резната планката)

ASUS Ati 9550 - 80лв

CDRW Teac W540E - 10лв (записва само презаписваеми дискове)

флопи-дисково устройство 3,5" - 4лв

ROUTER Cable/DSL w/4port Switch, CNet - 35лв (гаранцията му свърши на 12ти Април)

легенда: червен цвят - продадено, зелен цвят - запазено

• 2 weeks later...

От всичко остана само кутията и флопито :)

Скоро ще сложа снимки.. макар че то в този форум няма много смисъл изобщо да пиша, тъй като нямам достъп до него.. :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...