asd Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Та от доста време от тук от там си купувам DVD-та,нарисувани отгоре сичко,но вече няма какво да ги правя и пиша тук ако има заинтересовани.Качеството на всички дискове е добро,имат си перфектни субтитри и не са надраскани.Цена за диск-5 кинта . Ето и някой от филмите,които имам: 1.Bloodrayne 2.The Dukes of hazzard 3.White Chiks 4.The Fog 5.The Deskent 6.LOST-1 season Ако ви трябва някой филм кажете,пък ако го имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 на мен ли ми се струва или комнтара е излишен Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Кфо имаш предвид с тея картинки.Качеството на филма който имам аз е задоволително добро.Дисковете както сам се досещаш не ги записвам аз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 давам 3 лв. за LOST аз ще дойда да си го взема от кадето трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.