Jump to content
BulForum.com

Nokia 6260 + 128mb rsmmc

Recommended Posts

Ами какво да кажа телефончето е мое, смартче е със Symbian без гаранция е.. много много малки дефекти по панела и никакви по дисплея.. мп3.. камера.. картата e 128mb.. Повече информация тук цък...

Цена 300лв. с много ама наистина много лек коментар от най-много 10 лв. може да се говори.. Телефонът се продава до неделя вечерта! След което е продаден...

Съжалявам за голямата грешка току що я видях в заглавието съм писал 6230. Телефонът е 6260!!!

Моля някой админ да ми помогне и да едит-не заглавието ако това разбира се е възможно.

Ами какво да кажа телефончето е мое, смартче е със Symbian без гаранция е.. много много малки дефекти по панела и никакви по дисплея.. мп3.. камера.. картата e 128mb.. Повече информация тук цък...

Цена 300лв. с много ама наистина много лек коментар от най-много 10 лв. може да се говори.. Телефонът се продава до неделя вечерта! След което е продаден...

Съжалявам за голямата грешка току що я видях в заглавието съм писал 6230. Телефонът е 6260!!!

Моля някой админ да ми помогне и да едит-не заглавието ако това разбира се е възможно.

Ето и малко снимки на телефона: tuk...

DSCI1178.JPG

Поради многото въпроси на пм.. съм направил и снимка на телефона. За незнаещите Symbian е операционна система, която позволява да си слагаш програмки, които в последствие се инсталират.. Такава например е IRControl, която служи за универсално дистанционно за телевизори.. двд-та и т.н. [testvano!!!]. Пропуснал съм да кажа също че е с най-новия firmware.., че съм го наблъскал с всевъзможни диви темици.. и бла... последна крайна цена 280 лв.. Хайде народе не остана 20-30 часа.. не ми се носи на тия животни на Руски та да го дават после за 350-360 кинтавара!!!

Благодаря за оказаното съдействие от администраторите, за оправяне на заглавието на темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...