DragonX Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ами какво да кажа телефончето е мое, смартче е със Symbian без гаранция е.. много много малки дефекти по панела и никакви по дисплея.. мп3.. камера.. картата e 128mb.. Повече информация тук цък... Цена 300лв. с много ама наистина много лек коментар от най-много 10 лв. може да се говори.. Телефонът се продава до неделя вечерта! След което е продаден... Съжалявам за голямата грешка току що я видях в заглавието съм писал 6230. Телефонът е 6260!!! Моля някой админ да ми помогне и да едит-не заглавието ако това разбира се е възможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Ами какво да кажа телефончето е мое, смартче е със Symbian без гаранция е.. много много малки дефекти по панела и никакви по дисплея.. мп3.. камера.. картата e 128mb.. Повече информация тук цък... Цена 300лв. с много ама наистина много лек коментар от най-много 10 лв. може да се говори.. Телефонът се продава до неделя вечерта! След което е продаден... Съжалявам за голямата грешка току що я видях в заглавието съм писал 6230. Телефонът е 6260!!! Моля някой админ да ми помогне и да едит-не заглавието ако това разбира се е възможно. Ето и малко снимки на телефона: tuk... Поради многото въпроси на пм.. съм направил и снимка на телефона. За незнаещите Symbian е операционна система, която позволява да си слагаш програмки, които в последствие се инсталират.. Такава например е IRControl, която служи за универсално дистанционно за телевизори.. двд-та и т.н. [testvano!!!]. Пропуснал съм да кажа също че е с най-новия firmware.., че съм го наблъскал с всевъзможни диви темици.. и бла... последна крайна цена 280 лв.. Хайде народе не остана 20-30 часа.. не ми се носи на тия животни на Руски та да го дават после за 350-360 кинтавара!!! Благодаря за оказаното съдействие от администраторите, за оправяне на заглавието на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Телефонът вече не се продава, моля затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.