azrod Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Та ако някой има и не му трябва, може да го отървем (за прилична цена ест.). Идеята е, че имам намерих едни много ценни за мен неща на такива ленти, но няма как да ги чуя ;( П.П.: Ако някой има, но не му е за продаване -> едно ЛС и може да се разберем поне да си свърша работата и да го почерпя П.П.2: Ако не се намери продавач и някой знае в кое студио и срещу какви пари може да ми се свърши тая услуга -> пак ЛС. Благодаря на всички отзовали се и плс: no flood Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=40974&hl= И като чуем твоите нещица остава да намериш достатъчно количество бира и.... оранжерия с домати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=40974&hl= И като чуем твоите нещица остава да намериш достатъчно количество бира и.... оранжерия с домати! айде земи измисли само цена на бонуса че усилвател си имам - 2х120 W Blaupunkt изцяло транзисторно изпълнение, тежи 175718879 кила ама поне вади добър звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 айде земи измисли само цена на бонуса че усилвател си имам - 2х120 W Blaupunkt изцяло транзисторно изпълнение, тежи 175718879 кила ама поне вади добър звук Една каса бира "Загорка"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Една каса бира "Загорка"! нямаш проблеми запази ми го надявам се да не бързаш много, че имам малко изпити сега, другата седмица ще ти пиша ЛС да се разберем кога ти е удобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Мм,ох споко,тя бирата ще почака..ти само си вземи изпитите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.