Jump to content
BulForum.com

Купувам Fortron и видео карта

Recommended Posts

тъй като новите теми мистериозно изчезнаха пускам нова...ако нещата се оправят нека модераторите да изтрият тази...

така...купувам Fortron 300W/350W и видео карта GF4 Ti4*00/Radeon 9550,9600/FX 5700/Ultra...цена по договаряне...

вие сте... :)

P.S.>ако може човека, който ми писа PM за титаниум да го направи пак, защото съобщението го няма, а пък нямах време да го прочета както трябва... :rolleyes:

sawsem slu4aino imam FX5200 128mb/128bit na AGP.

cena 60lv ...

не виждам FX5200 сред изброените от мен по-горе карти...пък и 60лв. са и много...

Имам един Ti 4200 пък и скоро мисля да ъпгрейдвам. Предложи цена.

добавям към търсенето и хард 60 или 80 GB 7200rpm... :)

не виждам FX5200 сред изброените от мен по-горе карти...пък и 60лв. са и много...

от чисто любопитство - ти колко очакваш? 128x128..60лв 64х64..30лв <- до колкото сам забелязал така вървят цените за карти от този клас.

HDD и Fortron намерени...

остава видео карта.. :)

до към 95лв...

до кога най-късно ти трябва видеокартата? ако изчакаш до края на следващата седмица мога да ти предложа Gigabyte Ati Radeon 9550 с едитнат от мен биос. картата в момента работи по-добре от 9600 и е малко по-слаба от 9600 про. честотите са: 460мхц ядро / 540мхц памети. картата работи стабилно и не прави никакви проблеми. с добавяно качествено вентилаторче е и медни радиаторчета на паметите. има остатъчна гаранция няколко месеца (около 3-4, не помня точно). ако всичко е наред картата ще бъде пусната за продажба в края на следващата седмица или началото на по-следващата.

Цена: 85лв твърда

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...