FENA Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Продавам гореспоменатия телефон,като е ползван около 1 месец,и има още към 11 месеца гаранция,купен е в началото на Февруари месец.Върви си пълен комлект,както е купен-кутия,книжка,телефона,зарядното и връвчицата за ръка.Стои все още лепенката на дисплея.Телефон все едно сега излиза от магазина!Който иска може да се увери в това.Давам и линк към телефона за да видите възможностите му за тези които не са запознати: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=786 Хубавото на телефончето е,че има страшно добра батерия,кара по една седмица с доста стабилни разговори при това!Цена за целия комплект,както е купен 110лв,като е възможен лек коментар. Очаквам сериозни предложения на лични съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 V Mtel go davat za 59 leva TUK AKo si navit az ti davam 50!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 V Mtel go davat za 59 leva TUK AKo si navit az ti davam 50!? 59 леваа е АКО си сключиш договор !!! Без договор е 128 лева. (по магазините). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Не мога да разбера що се правите на луди,като много добре виждате,че за да го вземете трябва да подпишете едногодишен договор,при това със сим карта с месечни такси!Те мтел видите ли дават го така за 60лв,без нищо нали,айде не се опитвайте да ме правите на глупак,ако беше така всичко щяхте да сте си го купили вече оттам,ама кой ще плаща после таксите и сметките по картата. P.S. DenisBeljata,мерси за пояснението,мисля че е точно така,но както и да е,ако някой иска може да иде да си го купи за 59лв от мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Az sam si na dogovor i tova ne me barka...govorim za GSM-ma a ne za politikata na Mtel. Kolkoto do GSM-ma imam go sashtia i iskam oshte edin takav...verno ,che e mnogo baven i dava defekt ednoto kopche no tova e druga tema...ta ako te ustroiva...kazax si predlojenieto! Не мога да разбера що се правите на луди Kolkoto do tova...ako sam reshil da se prava na lud i mi triabva dogovor ot Mtel shte si go vzema ot tam za 59 i shte se opitam da go prodam tuk na niakoi balak za 110...taka i chast ot mesechnite taksi shte si izbia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Виждам че си уникално хитър,щом правиш такива изказвания.За 60лв като го вземеш и след това и по 5лв месечна да плащаш и телефона ти става 120лв,логика бол има нали?! А ти ще го дадеш за 110лв нали,айде ако няма заинтересовани да не пишат,приема се коментар по цената,но не в тези граници,защото е смешно и несериозно просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 5лв надолу,105лв нова цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Нова цена 100 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 95лв нова цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Нова цена--->90лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Нова и окончателна,поне за момента цена--->85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.