Dimitar_90 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 1. Фотоапарат Полароид, от тези където вадят снимките веднага. Консумативът му е 7лв. за 10 снимки. Цена 25лв. 2. Тонколони Родстар 2*50 вата, за кола се водят май са с 3 говорителя. 20лв. за двете. 3. Флопи не е използвано никога, бяло е. нови са около 16лв. аз го давам за 10лв. 4. Захранващ кабел за ПС, не съм го ползвал, просто ми е излишен. 4лв. 5. Фотоапарат, от тези, които са обикновени, работи без батерия, лентата се върти ръчно, няма светкавица. 3лв. 6. Имам 1 малка оптична мишка, с 2 бутона и скрол за PS2 А4, сива е, но леко изтъркана. Работи отлично. 7лв. За друго не се сещам, ако има ще ги добавя. ЗА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ХОРА МОГА ДА КАЧА И СНИМКА, НА ТОВА КОЕТО ИСКАТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filiu Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 interesuvam se ot kolonote ako moge izprati snimka na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePs1_Man Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Дай снимка на мишката ако може че мойта нещо хич я няма ModEdit: Темата отдавна е за затваряне и някои хора май трябва да се консултират с очен лекар. .....и едно специално допълнение за PePs1_Man - ако пуснеш още един безсмислен пост със съдържание "...и аз имам същия лаптоп..."...."и аз четох тази книга..." или подобни, директно ще ти дам 10 дена да си прочетеш правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.