wlado Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 значи брат ми си купи левис от www.Ebay.de втора ръка малко носени но оше на първото обличане му бяха тясни. Продават се за 25 кинта без промяна в цената. за тях брат ми е платил 15 евро(с доставката). Забравих! размера е 32(талията). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 dai snimki i link kum ebay otkudeto gi e kupil.Imat li zabelejki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 за малко не бях в 4ас, та не сам отговарял. Снимки ще има ако брат ми вземе от някаде дигитален фотоапарат. забележки никакви!Ако не се сешате модел пишете в ибей.де levi's twisted и ша го видите ина4е пишете и елате до нес друго решение не се сещам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 32(талията). На колко см. отговаря (горе-долу) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 На колко см. отговаря (горе-долу) 32" е г.д зааа 80см. талия понеже аз нося толкова ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.