Getzata Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Продавам 2 чифта качествени говорители - 2 пищялки 3-18кхз и 2 среди (херметически затворени) 1-4кхз. 4ома са и четерте , 60вт . Идеални са за предна или задна линия за автомобил при наличие на суб. Който иска може да ги чуе и да види за какво качество става дума и каква е мощноста, и да чуе разликата от китайските боклуци. Свирили са у нас не повече от 10дена. Пищялката е с диаметър 10см. (магнита и е 9 !!! ) и тежи 1 кило ! А средата е 13см. магнита и е 8см. и е 1,3кила. Който закупи комплекта среди му давам и две решетки за тях. Към пищялките и средите имам филтри идеални за тях. Цените: 2-пищялки - 30лв. 2-среди(с решетки) - 25лв. 2-филтъра за тях - 10лв Всичко - 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Интересуват ме СРЕДИТЕ но без решетки??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Интересуват ме СРЕДИТЕ но без решетки??? Еммм те решетките са си подарък (струват стотинки) , така че двате среди са 25лв. Ако имаш интерес ми пиши ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Към пищялките има и малка решетчица залепена за мембраната ( за защита) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.