zlobil Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 та значи продавам си моторолката V3 RAZR BLACK LIMITED EDITION в комплекта които давам с моторолата има : зарядно , кабел за PC , хендсфрии , някаква буксичка която незнам закво точно служи , диск с софтуер и оригинално кожено калъфче на моторола (варви с нея при закупуване) . Единствения проблем на моторолата е че я изпуснах и и се пукна предното стъкло (не дисплея а стъкълцето което го предпазва от издраскване) иначе сичко си и бачка на 6 батерията кара около 3-4 дена при нормално използване . еми това е общо взето ако някои има интерес да пише цената е 150лв. с възможно договаряне инфо за телефончето тук http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...id=802&sub=shop едит : телефона е купен на 25.10.05г. от германос и още е в гаранция , макар че това няма голямо значение понеже едва ли ще я зачетат при това изпускане , към гаранцията варви талон за отстъпка от 5% за някои стоки продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 искам да я купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Изпрати ми тел. да се разберем кога мога да я видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 няма проблеми пиши ПМ да ти кординати да доидеш да си я погледнеш и ако прецениш да я купиш също така е възможен бартер с доплащане от моя страна за : нокиа 6630 нокиа 5140и нокиа 6270 нокиа 6280 нокиа 8800 нокиа н90 нокиа н70 SE K750I принципно стъклото до колкото знам може да се смени но да не ви излажа пак трябва да се пита и да се провери тук там , но със сменено стъкло цената вече ще е събсем различна така че ... значи първи ми писа bakara ако тои се откаже е very_big после petia. Hяма да съм в града от утре до неделя / понеделник така че ако има още желаещи няма да е проблем да се наредат на опашката секи да го погледне ако естествето не го купи някои преди тях , утре може би бакара ще го види и ако му хареса няма да има шанс другите да го видат Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 telefona ve4e e prodaden moje da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.