Fifo Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Значи дека е посочения от мен модел. За малкото време с което разполагах, неможах да открия нищо за него в нета: Положителни страни: 1. Работи перфектно с касетка (тестван лично от мен вчера) 2. AUX входа му бачка. 3. Прави готини записи (все пак е бил професионален за времето си) 4. Басовете са му по-готини от на уредбата ми JVC Отрицателни страни: 1. Капачето на касетката е откачено от единия край и се затваря малко с пиниз. 2. Липса на 4 броя болтчета за капака. 3. Няма усилвател (фабрично е така. Не съм го откраднал 4. Незнам дали му бачкат audio изходите. Не съм ги пробвал, защото нямам чинчове под ръка. Тествал съм го на слушалки. СНИМКИ. Съжалявам за гадното качество на снимките, ама ми е такова фотото. Цена 15 лева. Абе за усилвател не съм много сигурен дали няма. Трябва някой разбирач да го види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Нова цена 12 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 с колко глави е? ако е с 3 го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Вътре виждам само две Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 от кой квартал си? искам да му направя няколко тест-а. ако всичко му е точно с механиката и главите ще се разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaPh Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 ВЗИМАМ ГО !!!!! Имам го същия ! Пусни ми ПМ за подробностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Късно приятели.. вече го взех Може да ми драснете на лично за повече информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.