Jump to content
BulForum.com

Купувам вентилаторче за видеокарта

Recommended Posts

Ако някой има някое хубаво вентилаторче като за видеокартата която съм писал горе и не му трябва да пише. Интересуват ме само читави вентилаторчета. По възможност да е с накрайник за включване към дъното. Вентилаторчета от чипсет също вършат работа. Приоритет е качеството а след това цената. :)

пасивно не мисля че може да се използва в случая. трябва ми вентилаторче което да си хвана за болтчетата както си му е реда. картата за която ми трябва е ати радеон 9550 на gigabyte която по принцип е с пасивно, но понеже съм я клокнал от 250/400 до 460/540 ми се наложи да и сложа вентилаторче защото при смяната на биоса започна да топли повече, което е и нормално. вентилаторчето което и сложих беше едно раздрънкано от гфорсе 256 което вече явно си е изживяло живота (около 2 пъти, че и повече). трябва ми вентилаторче с подобни размери но с по-високо качество. имаше разни такива от охлаждания на старите PII. при някой PI съм виждал такива мънички вентилаторчета по кутиите и по самите дънни платки. няма ли някой такова?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...