Jump to content
BulForum.com

Продавам Стробоскоп за дискотека

Recommended Posts

Продавам ето този стробоскоп за дискотека. Честота на светлинния импулс - настройва се от 1HZ - 15HZ , като ефекта на забавяне на движенията се постига при 8HZ . Мощноста му е 300вт , захранва се от 220в. Работил е само 1 седмица в една малка дискотека. Цената е символична 60лв. (просто нямам какво да го правя) .

str3.jpg str2.jpg str.jpg

Това чудо дето светка много на малки интервали и имаш чуството че ще се побъркаш заради него,това ли е ?

Да, това е :rolleyes:

каква маркае, защото ако е руски , то толкова струват нови, по магазините

Незнам марка , даден ми е от приятел , нямам на идея откъде е ;) А по магазините не съм видял да се продават с две лампи , пък и повечето с една лампа са над 150лв.

колко "живее"... знам че е относителен въпроса но все пак...

Ми може да изкара 2-3 години - зависи колко го ползваш :rolleyes:

Цената 45лв. е крайна - ако няма желаещи от Пловдив до понеделник - пращам го за София ;)

Аз съм заинтересован .... по колко време максимум му дават работа за един момент....

щото така като гледам е самоделка имах си работа с един подобен преди време и не работеше повече от 10 секунди иначе гореше интегралната схема....та и тоя да не е нещо подобно?

Аз съм заинтересован .... по колко време максимум му дават работа за един момент....

щото така като гледам е самоделка имах си работа с един подобен преди време и не работеше повече от 10 секунди иначе гореше интегралната схема....та и тоя да не е нещо подобно?

Работил е и 10мин - нама никакъв проблем в дължината на времето за работа. Ако ще го зимаш - ще го пробваме - нямаш проблем , НО пиши до понеделник ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...