Myxa-TePoPuCT Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 ами така, ако някои има USB кабел от едната страна да е като за телефон, едно такова малко, от другата USB Като за PC-to нека да каже, трябва ми спешно !! надявам се да сте разбрали какво ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Колкото разбрах търсиш USB->USB mini A. Аз си купих от Конрад за 3 лева. В Метро се 5-6 лева. Чисто нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Колкото разбрах търсиш USB->USB mini A. Аз си купих от Конрад за 3 лева. В Метро се 5-6 лева. Чисто нови. точно такав търся... значи викаш в Конрад... а в Кузмов дали ще има ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Не знам виж, би трябвало да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 точно такав търся... значи викаш в Конрад... а в Кузмов дали ще има ? Най-добре звънни да питаш вместо да се разкарваш. 69-42-06 64-01-96 П.П. Т'ва са телефоните на Кузмов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.