FENA Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Продават се два говорителя за кола.Подробности не знам,няква куча марка са,но иначе свирят добре и нямат проблеми.На тях пише 220W,реалните не знам колко са има,иначе са 8 ома.Кръгли са на форма,размера им е 10 инча.Който иска мога да му пратя и снимки да ги види,но иначе за повече подробности можете да дойдете направо на място и да ги пробваме,няма никакви проблеми.Цена за двата=40лв,може и лек коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 само бас или многолентови? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Не мога да ти кажа с точност но най-много да са двулентови колоните.Затова съм писал,който иска да дойде да ги види на мясти,а също така и да ги закачим да се увери,че всичко им е наред,да си чуе как свирят и ако ги хареса да ги купи евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 снимки ще качиш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil-Capone Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 снимки ще качиш ли и аз съм заинтересован! - чакам снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Кажете си пощите да ви пратя снимки,ама не знам какво толкова има да им гледате,както казах са кръгли,ще ви пратя все пак де,но ако някой иска да дойде да ги пробваме на място пак казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 [email protected] - ами за парите които им искаш тия говорители трябва да ся някакви мн яки. интересно ми е да видя снимки и ако отговорят на очакванията ми да ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 [email protected] - ами за парите които им искаш тия говорители трябва да ся някакви мн яки. интересно ми е да видя снимки и ако отговорят на очакванията ми да ги взема. Stranno kakvo razbirash pod mnogo qki. Kato ti gledam postovete mai ot nishto ne razbirash... ... prati i na men [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.