XeForce3 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Продавам видео карта фх5600, пройзводител МСИ, картата е 128мб със 128бит-а шина. Има някакъв проблем в някой игри - появяват се артефакти из цялата картина, не знам от какво и от каде е проблема. На counter strike 1.5 няма никакви проблеми с картината. В 2Д картата има идеален образ. Цената която и търся е 35лв. Нa 3D Mark 2001 минава тестовете на игрите без артефакти, прави около 5К с дурон 833МХц и рам памет 384МБ. Картата е АГП 8х, Fast Writes - работи. Ето повече информация за картата MSI FX 5600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Продавам видео карта фх5600, пройзводител МСИ, картата е 128мб със 128бит-а шина. Има някакъв проблем в някой игри - появяват се артефакти из цялата картина, не знам от какво и от каде е проблема. На counter strike 1.5 няма никакви проблеми с картината. В 2Д картата има идеален образ. Цената която и търся е 35лв.Нa 3D Mark 2001 минава тестовете на игрите без артефакти, прави около 5К с дурон 833МХц и рам памет 384МБ. Картата е АГП 8х, Fast Writes - работи. Ето повече информация за картата MSI FX 5600 кабела за тв оут и дистанционното кам картата пазиш ли си ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Problema da ne bi da e ot minalo preghrqvane ? Shtoto ako e se precakva edno modulche "znako generator" i lek nqma ili pone ne si zaslujava. Ili taka si q kupil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ако е точно същия модел и има видео ин, след проба ще я взема въпреки описаните от теб недостатъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Така видео картата е купих преди 20дена (тогава си бях в Русе) и нямаше как да е пробвам, защото там системата ми е на PCI-E видео карта, вчера се прибрах от Русе и реших да тествам картата на системата за която е купих, и видях че има някакви проблеми в някой игри. Не знам дали е прегрявана, аз е ползвам от вчера. И като видях че в игрите (някой) има проблеми реших да е махна за да си взема друга която да ми върше работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Не ми отговори на въпросите по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Да картата е същия модел който съм дал от линка. А иначе картата е запазена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Да разбирам ли че има и Video in? Писал съм ти телефон на лично съобщение за да не разводняваме повече темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Картата се сваля от продажба за няколко дена, защото днеска е пробвах на НФ2 дъно и нямаше никакви артефакти в игри и 3дмаркове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Лъжливото овчарче, на мен в лично ми пише че била запазена за някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Лъжливото овчарче, на мен в лично ми пише че била запазена за някой. Беше запазена, сега вече не е. Ако знаеш колко хора проявиха желание за тази карта. Ама искам да си спеста набутването и затова ще потърся още начини за да е остава при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Лъжливото овчарче, на мен в лично ми пише че била запазена за някой. beshe zapazena za men, tova s lajlivoto ovcharche si go zadruj, picha e mnogo korekten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 И да добавя и аз,за да е всичко коректно и точно! Та значи аз бях втори след NOОKIE и дори давах повече пари от посочената цена!!!!!!И въпреки това картата беше запазена за NOOKIE,защото беше пръв. Така,че горния коментар е повече от излишен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Да ама всички тези уговорки стават извън темата, така че няма как да се знаят от мен и всички други които се интересуват, за какво е тогава това дърлене?Три пъти го питам тук има ли видео вход но той не ми казва еднозначно да или не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 На никой не съм се дърлил, картата е същата която съм посочил на линк-а, следователно каквото има там картата има същото и в комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.