Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър

Recommended Posts

Продавам една маркова машина на IBM,със следните характеристики:

1.Дъното е със 3 PCI,2 ISA,AGP,на слот 1 е,има вградено видео,вграден звук,2юсб,за принтер,2 ком порта,PS2 изходи,лан карта.

2.Процесора е Пентиум II-350мхз,512кб кеш.

3.Кутия и захранване.

4.Флопи

5.64МБ рам

Отделно мога да сложа и още една ланка карта,също така и някаква саунд карта.Ако някой желае може да получи и една записвачка,като разбира се ще се разберем за цената.Машината има всичко без хард диск,но мисля,че това не е фатален проблем,спокойно може да намерите един 10гб да кажем.

Цената на конфигурацията ще се определя от това какви работи искате да сложа още и дали желаете все пак.Иначе в сегашното положение е 90лв,може и коментар.Машинката е супер за пускане на музика,офис програми и друг не толкова тежки приложения. :)

80лв вече.Никой ли не му трябва едно сравнително добро компче за офис приложения и музика,че дори и филми,ако се сложи още малко рам. :)

ima :-) no bez hard i sus 64 ram i sus toi procesor bi dal naimnogo 40-45 lv :-) vqrvam 4e tova ne te ustroiva :-) znam 4e kompa si struva pove4e oba4e men mi treba za filmove i na nego treba da zloja hard, ram i agp karta...i pak 6te mi izlezne gore dolu 100 lv :-)

То че не ме устройва е отделен въпрос.Но искам да ти обясня нещо и размисли да видиш,че съм прав.Първо това си е маркова машинка.Второ,ако вземеш някво обикновено дъно,сигурно няма да има нито саунд,нито лан карта,а тези два компонента само правят към 10лв най-малко.Освен това можеш да си смениш процесора за по-мощен като доплатиш,да не говорим,че има и друга възможност да сложиш и доста по-добър,с един преходник например можеш да му сложиш и Пентиум на 900мхз,или нещо от сорта.Мога да намаля още малко от цената,но твоята оферта е доста неприемлива да ти кажа.Помисли си и кажи,ако си навит можем да се споразумеем нещо. :)

Щом машината е маркова кажи какъв е модела

и ако може даи някви снимки на дъното и кутията

Пиши ми на лична за повече подробности,а също така да си кажеш и пощата ще ти пратя снимки нямаш проблеми с това. :)

• 3 weeks later...

Нова цена=60лв.Ако някой иска мога да продам и само дъното и процесора,които обаче вървят заедно с кутията и захранването,защото и да искате няма как да се сложат в друга кутия,освен,ако не е същата като тази.Машинката е маркова пак казвам. :)

.Ако някой иска мога да продам и само дъното и процесора,които обаче вървят заедно с кутията и захранването,защото и да искате няма как да се сложат в друга кутия,освен,ако не е същата като тази.Машинката е маркова пак казвам. :)
колко ще струва?

Ако някой ги иска така ги давам за 40лв,като изключвам рам паметта и флопито.Давам дъното,процеосора,кутия и захранване(марковото си е и то). :)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...