trent Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Картата е донесена от мен преди около година и половина от Щатите, ползвал съм я само аз, като почти през цялото време си стои на стандартните чистоти. Единствено за пробата съм я клоквал с AtiTool, за да разбера колко достига преди да се появят артефакти. Резултата беше 480мхц-ядро и 280мхц-памет. Паметта е Infinion 3.3ns. Охлаждането е стандартното, големия радиатр и вентилатор, който слагат GeCube, между другото доста тих. Win-a я разпознава като 9600ХТ без ниакаъв мод. PCB-то е маркирано така или иначе като 9600хт :-) С нея си вървят, кабела за TV, който дори не е разпечатван и диск с драйвери. Резултати на 3D Mark, не мога да дам, защото не играя на него :-))) пък и не ми се инсталират подобни неща, само си спомням, че още когато я взех бях пробвал на 2003 и изкара някъде около 34хх и нещо си, но само по спомен не съм сигурен. Причина за продажбата - Upgrade (още не знам за какво) За снимки и инфо - google Цена - 100лв П.П. Моля нека не се пазарим за 5-10 лв, който знае за каква карта става въпрос и е заинтересуван да заповяда и да я взима, няма да я дам за по-малко, така или иначе не бързам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 това ли е картата на снимката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Да, абсолютно същата е, само дето след 9550 пише Extrime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Imash pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Nova e kam 130 s ot 12 do 24 meseca garancia. Za tazi moga da predloja 65-70 lv ako te ustroiva pishi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Ами стискам ти палци да си я купиш нова за 130лв, даже кажи от къде да си взема и аз една пък и другите хора. Аре не ме занимавай с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Poneje imam interes imam po-dobra oferta imash p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 SOLD!!! Моля да се затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.