Jump to content
BulForum.com

Продавам - GeCube Radeon 9550 EXT agp

Recommended Posts

Картата е донесена от мен преди около година и половина от Щатите, ползвал съм я само аз, като почти през цялото време си стои на стандартните чистоти. Единствено за пробата съм я клоквал с AtiTool, за да разбера колко достига преди да се появят артефакти.

Резултата беше 480мхц-ядро и 280мхц-памет. Паметта е Infinion 3.3ns. Охлаждането е стандартното, големия радиатр и вентилатор, който слагат GeCube, между другото доста тих. Win-a я разпознава като 9600ХТ без ниакаъв мод. PCB-то е маркирано така или иначе като 9600хт :-)

С нея си вървят, кабела за TV, който дори не е разпечатван и диск с драйвери.

Резултати на 3D Mark, не мога да дам, защото не играя на него :-))) пък и не ми се инсталират подобни неща, само си спомням, че още когато я взех бях пробвал на 2003 и изкара някъде около 34хх и нещо си, но само по спомен не съм сигурен.

Причина за продажбата - Upgrade (още не знам за какво)

За снимки и инфо - google

Цена - 100лв

П.П. Моля нека не се пазарим за 5-10 лв, който знае за каква карта става въпрос и е заинтересуван да заповяда и да я взима, няма да я дам за по-малко, така или иначе не бързам.

Ами стискам ти палци да си я купиш нова за 130лв, даже кажи от къде да си взема и аз една пък и другите хора.

Аре не ме занимавай с глупости :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...