Jump to content
BulForum.com

К700i Продава

Recommended Posts

Продава се Sony Ericsson K700i на 3 седмици, почти неизползван. Телефонът е купуван на едро от София затова няма гаранция. Може да се тества.

Цена 210лв

Какъв произход бе това да не ти е породисто куче или кола. Телефона е купуван в кеш на едро. Тестваш го , харесва ти плащаш го. Да не купуваш самолет?

Какъв произход бе това да не ти е породисто куче или кола. Телефона е купуван в кеш на едро. Тестваш го , харесва ти плащаш го. Да не купуваш самолет?

Пич, няма значение дали е наедро или надребно, винаги ти дават гаранция ;)

За да го купя трябва да знам дали е краден или не е!!! Защото след някой ден не искам да се занимавам с полиция. Ако наистина си го купил нов, преди 3 седмици, то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще има гаранция или поне фактура. Защото търговците на едро винаги работят с фактури.

Едит: аз не бързам, тъй като ми трябва за 2-ри телефон.

Хищника ще ти се обадя като се прибер в пд.

А за господинчото Dimitar_90 ще му кажа една малка истина - никои телефони не идват в България с гаранция повече от 1 седмица, така че не се изказвай неподготвен. Гаранцията на едро е 7ден-а, ни по-вече ни по-малко. Занимавам се с тези неща от доста време и съм ги изучил. Цената на тела си остава 210лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...