BurnRus Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Продава се playstation 2ка с 2ва джойстика,няма гаранция,няма мемори карта.Сонито е на един мой приятел него продавам аз. Цена 200лв Ако някой има някви други въпроси нека да ми прати пм за да му дам телефона на моя приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Продава се playstation 2ка с 2ва джойстика,няма гаранция,няма мемори карта.Сонито е на един мой приятел него продавам аз.Цена 200лв Ако някой има някви други въпроси нека да ми прати пм за да му дам телефона на моя приятел. давам ти 150 лева ако има чип .. ако няма сам мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 tctct samo chipa stryva tolkova we maina bahti nerealnite oferti,za bez pari iskash da go vzemesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 забравих да кажа,че цената може и да падне но несъм аз човека който ще каже до колко.аз само пиша Както казах по горе ако има заинтересовани давам два телефона домашен и мобилен и от там се свързват с момчето и се разбират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Продава се playstation 2ка с 2ва джойстика,няма гаранция,няма мемори карта.Сонито е на един мой приятел него продавам аз.Цена 200лв Ако някой има някви други въпроси нека да ми прати пм за да му дам телефона на моя приятел. Прати ми телефона на човека само ако малко коригира цената. Ако мислиш че няма да я коригира не ми пращай номера му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanata Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 сонито е мое тел. 0887 565 836 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 имам интерес но не става ясно има или няма чип???200 лв. ако няма чип са много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.