Jump to content
BulForum.com

Prodavam Datakabel za Siemens M55

Recommended Posts

naistina li misli6 4e pak 6te me precaka6 :-)? ti si mu6enik...minalia put me dovede do ki4uka te 4akah 30 minuti na stud i ne se poiavi... nadqvam se nqma da precaka6 drug! sujalavam hora kato teb...

Верно ли е това което казваш,защото мисля да купувам кабела?! :unsure:

(aliensk).. Do momenta sam prodal i kupil ot toq forum nad 10 neshta i ti si purviq na koito sum vurzal tenekiq..

i mislq 4e se seshtash zashto go napravih.. ako ne se seshtash se porovi iz arhivite i si nameri ostroumnite komentari koito mi prati na PM... :angry:

kakvi komentari be? ne6to da ne si se obrkal!? as nikoi ne sam precekal ni tuk ni nqkade drugo na tozi na4in! ina4e ak ne ti haresvale komentarite si mojel REPLY tova vsepak e forum i vseki moje da kaje kvo to iska a ima moderatori ak nqkoi ne6to kaje koeto ne e na mesto! ti me izvadi 9 prez ve4erta da doida do ki4uka na stud i te 4akah 30 min ne se poqvi! no vsepak sam ti blagodaren 6toto si mojel i da mi da dade6 razvalen kabel!

a za tova dali as sam precakal nqkoi tuk neka kajat drugite ot koi sam kupil ili prodal ne6to!

(julined) prodavam kabela i zarqdnoto zashtoto kakto pishe v purviq post ve4e nqmam M55.. izgubih go :)

(aliensk) alien-e.. druj se po seriozno kato imash interes kum dadena obqva shtoto i drugi shte ti vurjat tenekiq.. kato sam kazal 4e prodavam neshto za 15 lv i ti mi prashtash PM : " 4e mai sam imal v predvid 2 lv" kak da ne ti vurje tenekiq 4ovek ...

znae6 kakvo! ti luje6! ti napisa v obiavata gi dava6 za 15 as ti rekoh i dvete za 10! sled tova ti mi napisa i dvete za 2 ! as tova go vidqh i ti napisah "sigurno si se obrkal sus tva "2" i te pitah sigurno si mislel "10"! i ti za tova duri mi se zablagodari! tova ti e poslednia reply ot men 6toto ne struva da komentira6 s hora koito prosto lujat!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...