dj_ivo Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Опел Вектра 2.0 16V 136к.с. CDX (за тези, които разбират мога и до тук да спра) Година на производство - 1998 Година на първа регистрация 1999 Цвят : Светло сив металик Седан Има много екстри сега ще се опитам да ги изброя: 4 ел. стъкла Ел. огледала Подгряване на огледалата Въздушни възглавници ABS( има още нещо за спирачките, но сега ми излезе от акъла) Вградена аларма с блокиране на двигателя и врати.(мисля че има и обемен датчик) Имобилайзер Климатроник Оригинални лети джанти Хидравлика Централно заключване Ел. регулиране на фарове CD Управление на Cd-то OТ Волана Усилвател Sony X-Plod Тонколони Pioneer Мултифункционален волан Чупещ волан Спойлер с вграден стоп Трети и четвърти стоп (единият е на прозореца, другия в спойлера) Спортни прагове Оригинална задна щора Тонирани стъкла Газова уредба (пише, че е заводска, но не съм сигурен) Автопилот Тракшън контрол Подлакътници Плюшен салон Махагон Допълнителни фарове Бордови компютър Люк за ски Спортни седалки Затъмнени стопове Има пълно автокаско за 2006 г. , платена гражданска отговорност за 2006г. Модификацията CDX се среща доста рядко. А и колата си е уникална. Колата е обслужвана САМО в Автосервиз Стефанов. Всички части по нея са оригинални. Даже ако някой иска ще му дам номера да види там си има досие колата. В момента на колата ВСИЧКО, което се сменя,е сменено - Съединител, Амортисьори, Акумулатор, Ремъци, Масло, Филтри и т.н. (Даже амортисьорите и акумулатора и още някои части имат гаранция още) Продавам си колата, защото съм си харесал една за 12000 лв. Иначе въобще не ми е за продаване тази кола. Така че ако някой ми даде 12000 или близка до тази цена ще я продам. ... забравих да кажа, че номера е платен и ако се прехвърля собствеността няма да се промени. Който иска снимки или някаква друга информация И Е РЕАЛНО ЗАИНТЕРЕСУВАН ДА МИ ПИШЕ ЛС. Нека да ми пишат само хора, които имат интерес и да няма реплики от сорта на... ти луд ли си, това е супер скъпо и т.н. Елате първо вижте колата и тогава говорете и не ми я сравнявайте с някакви "куци" Вектри и давани по някакви си сервизи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.