DELUXe Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Трябва да е запазена и без захранване... Поствайте снимки обезателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 1. грозничка - 2 лв 2. супер красива - 9 лв снимки не ми се занимава да качвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 1. грозничка - 2 лв2. супер красива - 9 лв снимки не ми се занимава да качвам. иди в voodoonet там има хубави jns запазени са аз взех една .. говорих на шефа 5 лева .. ша ти я даде ..ако ти са напрай пиши ми аз ша ида да ти я зема .. на мен ша ми я даде ..пак ша са оговорим за почерпката Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 иди в voodoonet там има хубави jns запазени са аз взех една .. говорих на шефа 5 лева .. ша ти я даде ..ако ти са напрай пиши ми аз ша ида да ти я зема .. на мен ша ми я даде ..пак ша са оговорим за почерпката мимито май не прави разлика между АТ и АТХ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 мимито май не прави разлика между АТ и АТХ :) ооо сори прав си .. ама в воодоонет тряя да има и ат .. 1 време имаха и такива каруци .. пак тои роската е клошар сичко си пази Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Имам АТ кутия, ако искаш ще ти сваля захранването. Без него ти я давам за 5лв, а с него за 10лв. Ако искаш снимки, пиши на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 От мен имаш една подарък. Утре съм в Пловдив,но не ме карай да идвам до някъде си! Ще я сложа в колата и ако ми се обадиш след обед ще се срещнем някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Имам АТ кутия, ако искаш ще ти сваля захранването. Без него ти я давам за 5лв, а с него за 10лв. Ако искаш снимки, пиши на ПМ. Да искам да видя.. От мен имаш една подарък.Утре съм в Пловдив,но не ме карай да идвам до някъде си! Ще я сложа в колата и ако ми се обадиш след обед ще се срещнем някъде. Кажи къде да дайда и кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Не мога да кажа кога и къде ще съм от сега. Просто остави си мобилен да ти звънна или ми се обади към 15.00. Моят е в подписа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Трябва да е запазена и без захранване... Поствайте снимки обезателно Case AT http://emilio.hit.bg/DSC02000.JPG - 4lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Моята е подобна(почти същата)като на emilios, но под флопито има дисплей за TURBO,Power и HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 За сега не съм си харесал кутия В краен случай може и mINI ATX... Просто защото компчето е много малко и искам и кутията да е малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Imam edna AT horizontalna sus zahranvane koeto ne se chuva - 10 lv. Za sujalenie sega snimki ne moga da ti pratq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Имам 3 AT кутии.Срещу 5 лева ти давам 2 от тях ако доидеш да си ги вземеш от нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 Имам 3 AT кутии.Срещу 5 лева ти давам 2 от тях ако доидеш да си ги вземеш от нас. Можеш ли да измъкнеш някакви снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.