Myxa-TePoPuCT Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Ами... продава се Siemens MC60 , не е ползван много... панела му е сменен защото се надраска в джоба при стотинките... за информация относно функциите тук търсят му се 60 лева... склонен съм на коментар по цената... снимки малко по - късно!! или пък го заменям с доплащане за нокиа 5100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Бих го взел за 50лв,ако ми кажеш колко държи батереията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 аа верно, забравих да пиша колко кара батерията... еми значи около 5 дена може и повече ако не се ползва много телефона... към телефона давам книжки с опътвания, зарядно абе сичко с което съм го зел... тия дни и снимки ще кача.... между другото ако искаш може да се срешнем някаде и да видиш телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 В четвъртък съм в Пловдив. Прати ми на ЛС координати и ще ти се обадя да се срещнем да го видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Imam interes kam telefona, iskam da go vzema, no razbira se parvo e nonsan, ne se razberete mi drasni edin PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 Imam interes kam telefona, iskam da go vzema, no razbira se parvo e nonsan, ne se razberete mi drasni edin PM. ок, нямаш грижи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 телефона е продаден, моля админите да затворят или да изтрият темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Нали щях да го гледам. Поне не губи времето на хората. Писане в темата,отговаряне на съобщения и т.н. Ти си знаеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.