Jump to content
BulForum.com

SELL: Компютър

Recommended Posts

Продава се Компютър със следните парамтери

CPU: AMD Athlon XP 1600+

MB : ECS K7VTA3

RAM: 256DDR 266Mhz; 256DDR 333Mhz

VIDEO: GeForce 2 MX400 32MB

HDD: SAMSUNG 20GB

LAN: 3Com

FDD: Sony

CD-R/W: CDRW LG 52x24x52

CASE: Available

EDIT: Забравих да напиша че има и MODEM и SB C-meida 4.1 към компютъра има подарък един DVD-ROM и едно CD и изобщо нямам представа в какво състояние са

Не се продава на части цената е 255лв без коментар

Julined said:
Продава се Компютър със следните парамтери

CPU: AMD Athlon XP 1600+

MB : ECS K7VTA3

RAM: 256DDR 266Mhz; 256DDR 333Mhz

VIDEO: GeForce 2 MX400 32MB

HDD: SAMSUNG 20GB

LAN: 3Com

FDD: Sony

CD-R/W: CDRW LG 52x24x52

Other: TV Tuner Pixel Viel

CASE: Available

Не се продава на части цената е 300лв с възможен лек коментар

какъе е модела на процесора

Dimitar_90 said:
Vapreki gorniq post iskam da popitam dali se prodava samo tv tunera? na kakva cena i na kolko vreme e, a sa6to dali ima garanciq?

мене пък ме интересува компа без тв тунера

освен да направим комбина и да се споразумеем нещо

компютъра без тунера се продава за 270лв , но за тунера понеже и има други който го искат ще помисля за цената иначе тунера е купен на 22.10.2004г. от ЕРА тунера е Pixelview ULTRA TV/FM Stereo Tuner,Conexant CX23882 chip , 10bit 720x586, PIC Bus,remote control,stereo TV,FM+Recording,MGI TV & Video Wave с кутия диск с драйвери с всичките му лиготий

Julined said:
е как какъв , написал съм го много точно AMD Athlon XP 1600+ какво по добро описание от това

Ми маркировка, ядро, кеш.... :confused Баба Ванга даже не съм я виждал...

А да те питам SB C-meida 4.1 отделно продаваш ли я?

BuFu50 said:
Ми маркировка, ядро, кеш.... :confused Баба Ванга даже не съм я виждал...

Кат го пусна ще пиша но според мен това не е от значение кой знае колко

хах как да не е от значение :confused че то това ако не е от значение кое е? по цвят и мирис ли се познават дали си струват или не :D дай повече инфо за този процесор и цена за него ако се продава отделно.

tracker said:
Ако тръгнеш да разпродаваш - искам паметта.

Все още не съм решил да го давам на части понеже има заинтересовани така както е цял без тунера той даже тунера не е сложен седи си в кутията та ще видим как ще се развият нещата

Julined said:
Нова цена:255лв

Ако дадеш наи накрая точния модел на процесора може да си полмисля да ти дам 240 лева за него

Така че постараи се да си пуснеш 1 еверест и да видиш точния модел на процесора .. или както пише в българската версия на програмата "псевдонима" на процесора :D :D Искренно се надявам да оспееш :blink:

Имам едно въпросче... SB C-meida 4.1 възможно ли е да кажеш дали е CMI8738/C3DX, ако не е този модел имам интерес.. дай цена :D

ludoto_mimi Все още се продава целия без ТВ тунера и цената е ясна BuFu50 има вградена звукова карта но има и на PCI която е е точно тази която ти си написал

Julined said:
ludoto_mimi Все още се продава целия без ТВ тунера и цената е ясна BuFu50 има вградена звукова карта но има и на PCI която е е точно тази която ти си написал

вече стана и без тв тунера ли .. помисли си за колко ще ми го дадеш в такуф слу4аи аз ти бях писал колко ти давам с тв тунера .. а за без о4аквам то теб дами кажеш колко искаш но няма да ти дам повече от това което сам ти писал на пм

ludoto_mimi said:
вече стана и без тв тунера ли .. помисли си за колко ще ми го дадеш в такуф слу4аи аз ти бях писал колко ти давам с тв тунера .. а за без о4аквам то теб дами кажеш колко искаш но няма да ти дам повече от това което сам ти писал на пм

Ем аз значи просто зделката не става :) междодругото CPU-то е Polamino или там както се пише

Julined said:
Ем аз значи просто зделката не става :) междодругото CPU-то е Polamino или там както се пише

Еми щом не искаш тия пари които ти давам аз скоро ще си намериш някой които да ти даде 180 за тва защото толкова е разумно без тв тунера .. аз мога да се навия да ти дам 200... така че си помисли.. щом най-накрая успя да разбереш какъв е процесора .. ще ти дам 200 .. ако ги искаш пиши :D.. имаи на впредвид че нямам цялото време на света .. чакам те наи много 2 дни да си помислиш и след това си давам парите за друго

Ми да ти кажа честно има кой да го купи и за повече пари от колкото бях казъл последно но ся няма какво да давам обяснения процесора можех да разбера още когато ми зададоха въпроса но просто не бях пускал машината а днес я писнах понеже имаше заинтересован и искаше да я погледне и видях какъв е процесора и споделих тааа още от сега да ти кажа давай си парите за каквото си поискаш не ме интересува твоята оферта и другото което исках да сподела е че се даржиш малко превазбудено ;) но то тези които не могат да се доказват на живо понеже нямат достатачно сиво в главата ии за това пред компютрите са царе

Компютъра е продаден за 300лв без тунера

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...