Getzata Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Значи , купих си от Конрад един бас Hi-Sound 12" червен с намерение да отида да си зема още един да си направя стерео , но вече ги няма. Ако някой има такъв бас и го продава , да прати една снимчица да видя дали е същия и да се разберем да го зема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Значи , купих си от Конрад един бас Hi-Sound 12" червен с намерение да отида да си зема още един да си направя стерео , но вече ги няма. Ако някой има такъв бас и го продава , да прати една снимчица да видя дали е същия и да се разберем да го зема. Провери Тук дали го има или попитай бат' Данчо по телефона;-) Убеден съм, че ще ти даде добра цена ако има това, което търсиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Takъв модел няма там , какъвто аз търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Имам един впрос за Getzata: Как се покажа баса. И аз ги гледах в Конрад едно време. Къв усилвател използваш. Сори за оффа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 28, 2006 Author Share Posted January 28, 2006 Имам един впрос за Getzata: Как се покажа баса. И аз ги гледах в Конрад едно време. Къв усилвател използваш. Сори за оффа. Усилвателя ми е 2х200Вт. правен с импулсно захранване за кола.Хранеше 2х15" пак Hi-sound , ама няма място в колата за тях , затова ще използвам 2х12" (е ще увеличавам най-много да 100вт. ) , тъи като имам един Hi-Sound 12" си търся втори такъв , защото съм много доволен от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.