Jump to content
BulForum.com

Kупувам бас 12"

Recommended Posts

Значи , купих си от Конрад един бас Hi-Sound 12" червен с намерение да отида да си зема още един да си направя стерео , но вече ги няма. Ако някой има такъв бас и го продава , да прати една снимчица да видя дали е същия и да се разберем да го зема.

Значи , купих си от Конрад един бас Hi-Sound 12" червен с намерение да отида да си зема още един да си направя стерео , но вече ги няма. Ако някой има такъв бас и го продава , да прати една снимчица да видя дали е същия и да се разберем да го зема.

Провери Тук дали го има или попитай бат' Данчо по телефона;-)

Убеден съм, че ще ти даде добра цена ако има това, което търсиш! :punk

Имам един впрос за Getzata: Как се покажа баса. И аз ги гледах в Конрад едно време. Къв усилвател използваш. Сори за оффа.

Имам един впрос за Getzata: Как се покажа баса. И аз ги гледах в Конрад едно време. Къв усилвател използваш. Сори за оффа.

Усилвателя ми е 2х200Вт. правен с импулсно захранване за кола.Хранеше 2х15" пак Hi-sound , ама няма място в колата за тях , затова ще използвам 2х12" (е ще увеличавам най-много да 100вт. ;) ) , тъи като имам един Hi-Sound 12" си търся втори такъв , защото съм много доволен от тях

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...