dada Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Как стана така, че всичко, към което съм проявил интерес, изведнъж просто изчезна от темата? А отговор не получих. И не пише да е продадено, просто си изчезнаха тия неща.... В крайна сметка не разбрах - продават ли се или лаф да става? аз също проявих интерес към дъното и процесора чрез ПМ. Първо каза,че е ОК и няма проблеми,после изведнъж каза,че нещата се оттеглят от пазара и няма да се продават. После се оказа,че вече са продадени.Олигофрения,какво да се прави. Ето точният цитат kato cqlo nqma da se prodavat i dvete za sega. ako izlezne neshto i resha da gi prodam shti pisha. Само си правете извода колко коректен продавач имате насреща Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 аз също проявих интерес към дъното и процесора чрез ПМ.Първо каза,че е ОК и няма проблеми,после изведнъж каза,че нещата се оттеглят от пазара и няма да се продават. После се оказа,че вече са продадени.Олигофрения,какво да се прави. Ето точният цитат Само си правете извода колко коректен продавач имате насреща аве прoцесора и дъното (1.7МХз) бяха продадени на КулМакс, който ми е личен приател и чакаше тва ПЦ от близо месец. Мислих че се е отказал да си купува много за тва го пуснах в темата. След това като ми каза че го иска го изтрих и му го продадох на него. За продавача нека някой който е купил нещо от мен да се оплаче!! Пак да кажа КулМакс ми е приятел и искаше ПЦ-то много преди да пусна темата. Как стана така, че всичко, към което съм проявил интерес, изведнъж просто изчезна от темата? А отговор не получих. И не пише да е продадено, просто си изчезнаха тия неща.... Първо да кажа че цената която ти ми предложи от 150лв не ме устройва и за това нищо не ти писах. за флашката ако не си видял темата ВИЖ ПАК ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. флашката е продадена, пише ПРОДАДЕНО С ЧЕРВЕНО! Процесора и дъното вече уточних! ДДР-а се продава ако го искаш само него казвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 аве прoцесора и дъното (1.7МХз) бяха продадени на КулМакс, който ми е личен приател и чакаше тва ПЦ от близо месец. Мислих че се е отказал да си купува много за тва го пуснах в темата. След това като ми каза че го иска го изтрих и му го продадох на него.За продавача нека някой който е купил нещо от мен да се оплаче!! Пак да кажа КулМакс ми е приятел и искаше ПЦ-то много преди да пусна темата. Първо да кажа че цената която ти ми предложи от 150лв не ме устройва и за това нищо не ти писах. за флашката ако не си видял темата ВИЖ ПАК ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. флашката е продадена, пише ПРОДАДЕНО С ЧЕРВЕНО! Процесора и дъното вече уточних! ДДР-а се продава ако го искаш само него казвай! Благодаря, но не го искам. 1. Нищо против нямам да ги продадеш на който си искаш, но елемнтарната коректност изисква да уведомиш останалите заинтересувани. 2. Като не те устройва цената, ръката ли ще те заболи поне едно ЛС да пуснеш? 3. Доколкото някои ме познават, нямам навика да пиша глупости. 4. По въпроса за коректността, не искам да ставам арбитър, но виж поста на dada. 6. Рама ми вършеше работа само комплект с дъното и процесора, а и цената ти според мен не е реална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Благодаря, но не го искам. 1. Нищо против нямам да ги продадеш на който си искаш, но елемнтарната коректност изисква да уведомиш останалите заинтересувани. 2. Като не те устройва цената, ръката ли ще те заболи поне едно ЛС да пуснеш? 3. Доколкото някои ме познават, нямам навика да пиша глупости. 4. По въпроса за коректността, не искам да ставам арбитър, но виж поста на dada. 6. Рама ми вършеше работа само комплект с дъното и процесора, а и цената ти според мен не е реална. аз на тези на които трябваше да пратя ЛС съм пратил. Ти просто направи предложение и това че не съм ти писал мисля че значи че не ме устройва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Дъната заминаха и останах много процесори . Първите двама купувачи на процесори получават и малък охладител . MaxUs 230W копче I/0 - от 7 на 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Нови цени: Intel Celeron 667Mhz/128/1.7V - 30лв Intel Celeron 633Mhz/128/66/1.65V - 30лв Riva М64 32MB SDRAM, AGP - 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.