DELUXe Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ми това е търся си инфра ред за тела. В Ерата са по 15кинта така че очаквам нещо на горе долу такава цена.. понеже ме мързи да ходя до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Дори и от тук да си купиш не очаквай да ти го доставят у вас А иначе мисля, че има начин да си поръчаш инфра-редче да ти го доставят за някви си скромни ~3-4лв. Мисля, че всички инфра-ред устройства работят с K700i, само гледай да е някой, който поддържа по-бърза връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Дори и от тук да си купиш не очаквай да ти го доставят у вас А иначе мисля, че има начин да си поръчаш инфра-редче да ти го доставят за някви си скромни ~3-4лв. Мисля, че всички инфра-ред устройства работят с K700i, само гледай да е някой, който поддържа по-бърза връзка.Е да то това е ясно, че няма да ми го донесат. Става въпрос , че примерно ще се срещнем някъде на спирка + Това защо да не помогна на някой от форума да се отърве от Инфра Ред, ако не му е нужен вече. Мисля за колегите тук, малее какъв хуманист съм станал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Е да то това е ясно, че няма да ми го донесат. Става въпрос , че примерно ще се срещнем някъде на спирка + Това защо да не помогна на някой от форума да се отърве от Инфра Ред, ако не му е нужен вече. Мисля за колегите тук, малее какъв хуманист съм станал Скоро бях пуснал подобна тема! В крайна сметка си купих от ЕРА MA-620 за 15 лева както искаш и ти да си купиш. Определено не е това, което търсиш защото модела е за по-стари модели и в последствие установих че за К300i не става а трябва MA-660 и нагоре. Така че размърдай си задника и си намери това което ти трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Скоро бях пуснал подобна тема!В крайна сметка си купих от ЕРА MA-620 за 15 лева както искаш и ти да си купиш. Определено не е това, което търсиш защото модела е за по-стари модели и в последствие установих че за К300i не става а трябва MA-660 и нагоре. Така че размърдай си задника и си намери това което ти трябва! ххх, ок тези дни като оздравея ще си поразмърдам задника.. до днеска го мърдах само под завивките Edit: Купих си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.