Jump to content
BulForum.com

купувам касов апарат

Recommended Posts

Трябва ми касов апарат,който да е в съответствие с законовите изисквания.Ако някой има такъв може да ми прати тук или на ПМ точния модел.Аз ще проверя дали все още може да пъде ползван.(дали модела е все още актуален според изискванията на данъчните).

Нов със фискализиране и другите му там прехвърляния струва 220 лв,а само прехвърлянето струва около 90 лв,така че моля евентуалните оферти да са в разумни ценови граници.

Трябва ми касов апарат,който да е в съответствие с законовите изисквания.Ако някой има такъв може да ми прати тук или на ПМ точния модел.Аз ще проверя дали все още може да пъде ползван.(дали модела е все още актуален според изискванията на данъчните).

Нов със фискализиране и другите му там прехвърляния струва 220 лв,а само прехвърлянето струва около 90 лв,така че моля евентуалните оферти да са в разумни ценови граници.

150лв елит микро лт

150+90=240лв ако го купя от теб

180+40=220 ако го взема чисто нов от тек електроник

Така че тази цена не ме устройва.

Все пак благодаря за проявения интерес

150+90=240лв ако го купя от теб

180+40=220 ако го взема чисто нов от тек електроник

Така че тази цена не ме устройва.

Все пак благодаря за проявения интерес

имам купувач и не искам да нахалствам, но според мен верните цифри са:

150+30=180

230+30=260

успех!

имам купувач и не искам да нахалствам, но според мен верните цифри са:

150+30=180

230+30=260

успех!

Да точно така и аз току що проверих.Значи съжалявам обаче беше грешка да давам толкова ниска цена преди да се информирам.Елит микро нистина вървят на старо за 130-140 лв.

Вече пуснах обява на други места за 120 лв.

Сега е мой ред да попитам каде може да стане прехвърляне на касов апарат закупен на старо срещу такса от 30 лв?

Спред моята информация всяка година се заплаща около 45-50 лв абонаментна такса и се подписва договор за поддръжка с някоя фирма ,но е задължително да има такъв договор.

в този случай 30 (прехвърляне)+50 (договор)+140(цена на старо)=220

Ако го взема нов от посочената по-горе от мен фирма :

180(цена на апарата)+40(прехвърляне и абонамент-правят отстъпка в този случай)=220лв

Отделно ,че при този вариант няма аз да ходя до данъчното ами от фирмата ще оформят всички документи.

В крайна сметка ако minotavar не си е намерил до сряда купувач нека да ми прати ЛС.Цена 100лв ме устройва.повече не мога да предложа.

Сега е мой ред да попитам каде може да стане прехвърляне на касов апарат закупен на старо срещу такса от 30 лв?

Спред моята информация всяка година се заплаща около 45-50 лв абонаментна такса и се подписва договор за поддръжка с някоя фирма ,но е задължително да има такъв договор.

в този случай 30 (прехвърляне)+50 (договор)+140(цена на старо)=220

Ако го взема нов от посочената по-горе от мен фирма :

180(цена на апарата)+40(прехвърляне и абонамент-правят отстъпка в този случай)=220лв

Отделно ,че при този вариант няма аз да ходя до данъчното ами от фирмата ще оформят всички документи.

В крайна сметка ако minotavar не си е намерил до сряда купувач нека да ми прати ЛС.Цена 100лв ме устройва.повече не мога да предложа.

Добре ако до сряда не намеря купувач за 120лв. си остава на цена 100.Много са объркани нещата с касовите апарати така че и аз може да бъркам.Ако до сряда никой не е проявил интерес значи си прав

за 90 лв. прехвърляне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...