Dimitar_90 Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Предполагам, че много от вас имат по някаква равалена част, аз търся ХДД>20гб, РАМ>256, Процесор>1.4гхз и ВК>128мб, това са изискаванията ми като трябва да са по-големи или равни на описаните. НЕ МИ ТРЯБВАТ ПО СЛАБИ ЧАРКОВЕ ОТ ТЕЗИ! Нещата са за мой приятел, колекционер но офертите си поствайте тук или на ПМ. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Един френд има чаркалъци(Хардове и пр.) и ша обада нещо сигурно.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Със сигурност имам диск 40GB IBM неработещ. Имам и един изгорял дурон, но не съм сигурен дали е на 1300 или на 1400. Имам и много изгорели дъна Най добре ти или твоят приятел да минете през офиса и ще спазарим нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 GeorgeCh, най вероятно ще мина аз, защото моя френд тази седмица не е в Пловдив, а аз съм доста ангажиран, но в някой от по-свободните ми дни ще дойда. Иначе дай няква цена, на този хард ма ПМ. От дъното нямаме интерес. А процесора като дойда ще видя може и на 1300мхз да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 И аз имам една 40-ка Макстор.Ограничил съм я на 35 и работи стабилно,но нали знаеш-нищо не се знае. Понеже до сега не съм продавал развалена част,незнам каква цена да кажа.Ако искаш определи я ти и ако ме устройва.... сделка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Имам изгорял хард maxtor 80гб. , електрониката и дисковете са добре , но двигателчето дето върти дисковете е блокирало. Ако имаш интерес пиши ми ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.