mitkko Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Wireless Notebook Adapter Philips - Запазен за GeorgeCh Изглежда точно като на снимката, като чисто нов е. + книжка. Цена 56 лв. Philips CPWNA100 Wireless Notebook Card 108Mbps transfer speed WiFi certified High level security on WiFi 802.11G Quick Installation Laptop freedom with network convenience Based on open IEEE802.11 standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Тук нещо не се вързва. Това на снимката е PCMCI карта, а описанието, което си дал е на USB адаптер. Кое от двете е истина? Дай точен модел, да мога да си го проверя в нета за какво става дума. Ако изделието ти отговаря на описанието - за тези пари ще си купя чисто нов 54MB USB адаптер, а не 11MB. Ако изделето е точно като това на снимката - да, интересува ме. Това че има книжка не е бонус за мен - използвай я да ми дадеш точния модел. Повече ме интересува има ли диск с драйвери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkko Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Възможно е да съм копирал текста от неправило място. PCMCI карта е. Все пак на нея пише точно това - Wireless Notebook Adapter. Както вече съм писал изглежда точно като снимката, ако държиш ще я снимам, но мисля че не е нужно. Ето и описание на БГ: Безжичен адаптер за лаптоп Безжична бърза връзка за вашия лаптоп Чрез безжичния адаптер вашият лаптоп може да осъществява безжична връзка с Интернет и да се свързва с което и да е устройство от вашата безжична домашна мрежа. това е модела: http://www.marcashop.com/catalog/product_i...360&from=kelkoo Мисля че вече на всички им стана ясно какво е това. Ако някой има още въпроси, ще помоля на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.