zlobil Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 ta zna4i naskoro se zdobix s playstation2 i mi trqbvat malko igrici da se zaribqvam prez svobodnoto mi vreme i tarsq ot nqkade da si kupq poneje neznam kak se zapisvat sam gotov da se sporazumeem s 4oveka ako izob6to se nameri takuv tuka za nqkva cena na disk kade v grada moga da si namera joistici na dobra cena i kolko varvi 4e q kupix samo s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 ta zna4i naskoro se zdobix s playstation2 i mi trqbvat malko igrici da se zaribqvam prez svobodnoto mi vreme i tarsq ot nqkade da si kupq poneje neznam kak se zapisvat sam gotov da se sporazumeem s 4oveka ako izob6to se nameri takuv tuka za nqkva cena na disk kade v grada moga da si namera joistici na dobra cena i kolko varvi 4e q kupix samo s 1 Ако искаш мога да ти придам малко ... 10 лева на диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 az 4e ne razbiram ne razbiram ama ne trqbva li prosto da se svali igrata ot nqkoi torent i da se zapi6e na DVD ? po moite prosti smetki edno xubavo dvd i 2 leva da e o6te 8 zakvo gi davam ? za truda .... ne mersi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 az 4e ne razbiram ne razbiram ama ne trqbva li prosto da se svali igrata ot nqkoi torent i da se zapi6e na DVD ? po moite prosti smetki edno xubavo dvd i 2 leva da e o6te 8 zakvo gi davam ? za truda .... ne mersi..... Ако не ти е чипнат PS-a нямя да вървят записвани дискове, ще трябва да купуваш оригинални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 da ama mi e 4ipiran...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 da ama mi e 4ipiran...... вярваи ми няма да стане така както си мислиш има допулнителни обработки .. за 6 може и да се замисля .. ама не и за по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.