Dimitar_90 Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Не знам къде трябва да пусна тази тема, но мисля че тук е най-подходящо. Трябва ми едно лекарство, което го няма в БГ, става дума за най-обикновен антибиотик. Моля, ако някой ще ходи скоро по Европа (Германия, Австрия, Франция, Италия, Испания, Гърция или Турция) и разбира се има желание да ми помогне нека ми прати ПМ за да му кажа лекарството и да се разберем. Благодаря предварително. Моля, без спамове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слави Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Купувах някакво лекарство за мой познат по интернет чрез кредитната ми карта и цената на доставката беше абсолютно смешна защото тежеше много малко. Съвета ми е да си потърсиш он лайн магазин и да си го поръчаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Купувах някакво лекарство за мой познат по интернет чрез кредитната ми карта и цената на доставката беше абсолютно смешна защото тежеше много малко. Съвета ми е да си потърсиш он лайн магазин и да си го поръчаш. Ще съм ти благодарен ако ми дадеш линк към такъв сайт, защото търсих, но не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.