Deathzone Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Продавам черна клавиатура Дел с 3 мултимедийни бутона с опитчна мишка Логитек за 30 лева също черна на цвят. И двете са перфектни, клавиатурата е като нова и мшката също, причина за продажбата е че си купих безжични. Продават се заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 може ли да дадеш снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Модел на мишката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 Това е мишката, но черна Ей това е клавиатурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 nqmam interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Поради големият интерес и невероятното търсене ги намалям на 25 лева общо двете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 20 Лева, последно, който разбира тука се спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 20 Лева, последно, който разбира тука се спира. klaviaturata USB li e ako da imam interes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Не и двете са ps/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Вече по отделно по 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Само за да те отърва, мога да дам 10лв. общо за двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 И аз мога да те отърва от тях за двете общо давам 11лв. примерно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 Много съжалявам, но не мога да ги продам на тези смешни цени. Реално исках да ги продам на 50% намаление от официалните пазарни цени. Тъй като искате да ми ги купите за по 5 лева парчето се оказвам и си ги складирвам в къщи. Пък знае ли човек, какви черни дни може да настъпят. Моля, направо да изтриете тази тема, не да е заключите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Много съжалявам, но не мога да ги продам на тези смешни цени. Реално исках да ги продам на 50% намаление от официалните пазарни цени. Тъй като искате да ми ги купите за по 5 лева парчето се оказвам и си ги складирвам в къщи. Пък знае ли човек, какви черни дни може да настъпят. Моля, направо да изтриете тази тема, не да е заключите. Не искам да се заяждам, както и не исках да пиша тук цени, но смятам да аргументирам офертата си. Пазарната цена на тази мишка нова с 1 година гаранция е 13,50лв. Това е крайноклиентска цена с включено ДДС в магазин на главната! Клавиатурата е макс 1-2 лева по-скъпа. Продавал съм такива и много добре им знам цените. Така че 50% от пазарната цена е около 14лв. Не е 20, нито 30. Пиша това тук, а не на ЛС, защото искам да помоля тези които продават - проверете си цените да сте в час. Ако се съмнявате в правотата ми - мога да ви дам адреси на магазини, от които да си ги купите на посочените от мен цени, но на ЛС да не им правя реклама тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.