Jump to content
BulForum.com

Продавам клавиатура и мишка

Recommended Posts

Продавам черна клавиатура Дел с 3 мултимедийни бутона с опитчна мишка Логитек за 30 лева също черна на цвят. И двете са перфектни, клавиатурата е като нова и мшката също, причина за продажбата е че си купих безжични. Продават се заедно.

Много съжалявам, но не мога да ги продам на тези смешни цени. Реално исках да ги продам на 50% намаление от официалните пазарни цени. Тъй като искате да ми ги купите за по 5 лева парчето се оказвам и си ги складирвам в къщи. Пък знае ли човек, какви черни дни може да настъпят. Моля, направо да изтриете тази тема, не да е заключите.

Много съжалявам, но не мога да ги продам на тези смешни цени. Реално исках да ги продам на 50% намаление от официалните пазарни цени. Тъй като искате да ми ги купите за по 5 лева парчето се оказвам и си ги складирвам в къщи. Пък знае ли човек, какви черни дни може да настъпят. Моля, направо да изтриете тази тема, не да е заключите.

Не искам да се заяждам, както и не исках да пиша тук цени, но смятам да аргументирам офертата си.

Пазарната цена на тази мишка нова с 1 година гаранция е 13,50лв. Това е крайноклиентска цена с включено ДДС в магазин на главната! Клавиатурата е макс 1-2 лева по-скъпа. Продавал съм такива и много добре им знам цените. Така че 50% от пазарната цена е около 14лв. Не е 20, нито 30.

Пиша това тук, а не на ЛС, защото искам да помоля тези които продават - проверете си цените да сте в час.

Ако се съмнявате в правотата ми - мога да ви дам адреси на магазини, от които да си ги купите на посочените от мен цени, но на ЛС да не им правя реклама тук. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...