leon_asuko Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Честита нова година на всички. Търся следната книга: Професионално програмиране с PHP - Хесус Кастането, Хариш Роат, Саша Шуман, Крис Скол. - 1104 страници. На външен вид е червена със снимки на авторите отпред. Издава се от SoftPress но понеже е малко старичка липсва по пловдивските книжарници (поне аз не успях да я издиря). Ако е запазена давам до 20 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadef Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Аз сам си купувал доста книги от маркет.дир.бг и сам доста доволен от кориерите и доставката не е скъпа виж ако е има тази книга която търсиш може да си е пораъчаш от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 В дата.бг е има в *.pdf вариант. + Това има и по-следващо издание, която е за PHP4. Тази, която търсиш е доста стара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_asuko Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 Аз сам си купувал доста книги от маркет.дир.бг и ... И там съм търсил . Книгата липсва и от техният каталог. В дата.бг е има в *.pdf вариант. + Това има и по-следващо издание, която е за PHP4. Тази, която търсиш е доста стара. В .pdf вариант я имам вече. Понеже работата ми пред компютъра отнема повече от 8 часа дневно, ще ми изтекат очите да я чета пред монитора. Все пак книгата е хиляда и кусур страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.