Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Решил съм да си сменя стола на който стоя пред PC-то-така че ако някой има нещо излишно може да го предложи-(ако има снимки ще е супер) иначе търся офис стол от въртящите с колелца и евентуално амортисьор -нямам претенции дали ще е от платняните или кожен и дали ще е обикновен или директорски (но да е здрав)-е естествено ако е от луксозните ще заделя повече парички (даже е за предпочитане)

Абе давайте предложенията си пък ще видим ако нищо не си харесам ще си взема нов стол-президент от метро за 120 макар хич да не ми се дават толкова много кинти.

ЕDIT-получих предложение за стол,което ме подсети че съм забравил да напиша,че искам да е с тъмна тапицерия-за предпочитане черна или кафява.

Предпазители-търся предпазителчета като тези малките стъклените обаче са малко по малки и са керамични- доколкото знам май са руски и са ги ползвали руснаците в военните техники (радиостанций,приемници,предаватели,телеграфи-релейки и такива щуротии)--до миналата година се намираха в викивата ама нямат вече-ако някой знае къде се продават (което ме съмнява) или пък има и не му трябват да свирка-ампери не ме интересуват,може даже и да са прекъснали аз ще им запоя жички --за мене е важно самото тяло че навремето като имаше ги пилеехме а сега вече няма и запояваш правиш ама се се запилява някой и.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...