virtuozo_ Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Решил съм да си сменя стола на който стоя пред PC-то-така че ако някой има нещо излишно може да го предложи-(ако има снимки ще е супер) иначе търся офис стол от въртящите с колелца и евентуално амортисьор -нямам претенции дали ще е от платняните или кожен и дали ще е обикновен или директорски (но да е здрав)-е естествено ако е от луксозните ще заделя повече парички (даже е за предпочитане) Абе давайте предложенията си пък ще видим ако нищо не си харесам ще си взема нов стол-президент от метро за 120 макар хич да не ми се дават толкова много кинти. ЕDIT-получих предложение за стол,което ме подсети че съм забравил да напиша,че искам да е с тъмна тапицерия-за предпочитане черна или кафява. Предпазители-търся предпазителчета като тези малките стъклените обаче са малко по малки и са керамични- доколкото знам май са руски и са ги ползвали руснаците в военните техники (радиостанций,приемници,предаватели,телеграфи-релейки и такива щуротии)--до миналата година се намираха в викивата ама нямат вече-ако някой знае къде се продават (което ме съмнява) или пък има и не му трябват да свирка-ампери не ме интересуват,може даже и да са прекъснали аз ще им запоя жички --за мене е важно самото тяло че навремето като имаше ги пилеехме а сега вече няма и запояваш правиш ама се се запилява някой и..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.