Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM Siemens A65

Recommended Posts

ПРОДАДЕН! Моля затворете темата!

Та значи следния телефон ми е излишен и реших да го пусна на търг:

Siemens A65

Телефона е купен чисто нов от Глобул, има още 6-7 месеца гаранция. Запазен е - има само една лека драскотинка, която почти не се вижда и не е на дисплея. Не е кодиран - работи с всякакви карти на всички оператори. Опаковката и книжката съм ги загубил - давам телефон и оригинално зарядно. Апаратчето работи безупречно. Причина за продажбата - ползваше го жена ми, но за коледа и го смених с Nokia. :)

Към телефона мога да дам бонус една прима. Има 6лв в нея, ама срока и изтече на 24.12.2005г. Щях да я хвърлям, ама ако на някой му върши работа мога да му я дам. Номера е 0885414539, не е ползван от месеци.

За телефона:

Начална цена 70лв.

Стъпка 2лв.

Блиц цена 100 лв.

Край на търга - 09.01.2006г. 10:00h

В посочения ден и час обявявам печелившия. :)

Късмет и сполука на всички! :)

60 leva ot men...v magazinite e kam 130 leva s garantsia...tuk ne se znae...moje i da e ispuskan!? Riska si e goliam. Na polovinata mislia ,che e razumno za model 2004-ta !? Ako si saglasen pishi! ;)

Не съм съгласен. Телефона е перфектен, ползван е по-малко от 5 месеца и още е в гаранция. НЕ Е ИЗПУСКАН! Вчера в оказион за GSMи ми предложиха повече пари,отколкото ми предлагаш ти. Условията на търга остават непроменени. На началната цена мога да го продам веднага, въпросът е ще даде ли някой повече?

• 2 weeks later...

Поради "огромния" интерес и понеже не бързам за никъде - продължавам търга до четвъртък сутрин. (А и понеже до петък така или иначе телефона ще е в мен.)

Няма ли желаещи за перфектен телефон в гаранция за 70лв.?

Предупреждавам, че оферта за 65лв. имам, така че не се приемат други такива. Ако до четвъртък не се продаде, в петък или събота го отнасят за 65лв. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...