GeorgeCh Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 ПРОДАДЕН! Моля затворете темата! Та значи следния телефон ми е излишен и реших да го пусна на търг: Siemens A65 Телефона е купен чисто нов от Глобул, има още 6-7 месеца гаранция. Запазен е - има само една лека драскотинка, която почти не се вижда и не е на дисплея. Не е кодиран - работи с всякакви карти на всички оператори. Опаковката и книжката съм ги загубил - давам телефон и оригинално зарядно. Апаратчето работи безупречно. Причина за продажбата - ползваше го жена ми, но за коледа и го смених с Nokia. Към телефона мога да дам бонус една прима. Има 6лв в нея, ама срока и изтече на 24.12.2005г. Щях да я хвърлям, ама ако на някой му върши работа мога да му я дам. Номера е 0885414539, не е ползван от месеци. За телефона: Начална цена 70лв. Стъпка 2лв. Блиц цена 100 лв. Край на търга - 09.01.2006г. 10:00h В посочения ден и час обявявам печелившия. Късмет и сполука на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 60 leva ot men...v magazinite e kam 130 leva s garantsia...tuk ne se znae...moje i da e ispuskan!? Riska si e goliam. Na polovinata mislia ,che e razumno za model 2004-ta !? Ako si saglasen pishi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 60 leva ot men...v magazinite e kam 130 leva s garantsia...tuk ne se znae...moje i da e ispuskan!? Riska si e goliam. Na polovinata mislia ,che e razumno za model 2004-ta !? Ako si saglasen pishi! Не съм съгласен. Телефона е перфектен, ползван е по-малко от 5 месеца и още е в гаранция. НЕ Е ИЗПУСКАН! Вчера в оказион за GSMи ми предложиха повече пари,отколкото ми предлагаш ти. Условията на търга остават непроменени. На началната цена мога да го продам веднага, въпросът е ще даде ли някой повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Поради "огромния" интерес и понеже не бързам за никъде - продължавам търга до четвъртък сутрин. (А и понеже до петък така или иначе телефона ще е в мен.) Няма ли желаещи за перфектен телефон в гаранция за 70лв.? Предупреждавам, че оферта за 65лв. имам, така че не се приемат други такива. Ако до четвъртък не се продаде, в петък или събота го отнасят за 65лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.