FENA Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Продавам бяла кутия ATX,мисля,че се водеше Micro ATX,но между другото съм слагал и дъно ATX,което учудващо но се хвана без проблем.Към кутията мога да добавя и едно флопи,също бяло на цвят.Самата кутия мисля,че е запазен(поне по моя преценка),ако някой иска снимка нека да каже,ще я снимам и ще я пратя на пощата,или може направо да дойде на място да я види какво представлява!Също така мога да добавя и един кабел за флопито.На кутията мисля да и искам 12лв,ако някой я хареса,може и повече да ми даде,няма да се разсърдя,а за флопито и кабела 7лв.Чакам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Търся подобна кутия, ако можеш дай някакжа снимка или модел да видя какво представлява. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 Търся подобна кутия, ако можеш дай някакжа снимка или модел да видя какво представлява.ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. Честита нова година,на теб,а и на всички останали,кажи си пощата да ти пратя снимки на кутията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Флопито си замина днес,остана кутията и евентуално,ако някой иска кабел за флопи.До тук имаше двама заинтересовани,но първия още не ми е писал,а втория явно се отказал,така,че кутията се продава все още,ако искате снимки пак ви напомням оставете си адреса на пощата за да ви изпратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 My bad. Пощата ми е [email protected]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Изпратил съм снимки,на всички които се заинтересоваха от кутията,и искам да уточня,че кутията е вертикална,а не хоризонтална! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.